Levent Birant aslen nereli?

İçindekiler:

  1. Levent Birant aslen nereli?
  2. Gürsel Turizm ne zaman kuruldu?
  3. Gürsel Turizm kaç arabası var?
  4. Akkurtlar Turizm kimin?
  5. Akkurtlar Turizm sahibi nereli?
  6. Kemalettin Akkurt Kimdir?
  7. Atakent Hastanesinin sahibi kim?
  8. Ahmet Kavalcı kim?
  9. Ilhan Akkurt Kimdir?
  10. Akkurt Grup kimin?
  11. Ahmet Kavalci nereli?
  12. Metin Albayrak Kimdir?
  13. Torunoğlu kimdir?
  14. Turgut Torunoğlu kimdir?
  15. Erdal Torunoğulları hangi Takimli?

Levent Birant aslen nereli?

Levent Birant'ı tanıtır mısınız? 1960'da Ankara'da doğdum. İki erkek bir kız üç kardeştik. Babam otobüs şoförüydü.

Gürsel Turizm ne zaman kuruldu?

1989 yılında hizmete başlayan Gürsel Ulaşım Çözümleri, deneyimli ve seçkin sürücü kadrosuyla Türkiye'nin tamamında her gün yaklaşık 5.000'in üzerinde araç ile 200.000 personel ve 40.000 öğrenciye, ülke genelinde 500'ün üzerinde kuruluşa hizmet veriyor.

Gürsel Turizm kaç arabası var?

Mengerler İstanbul, Gürsel Turizm'e 65 Sprinter teslimatı gerçekleştirdi. Filosunda 498 özmala ulaşan Gürsel Turizm'in filosundaki toplam araç sayısı 7000'e ulaştı. Gürsel Turizm günde 190 bin kişinin taşımasını gerçekleştiriyor.

Akkurtlar Turizm kimin?

1987 yılına kadar Mahir AKKURT tarafından şahıs şirketi olarak yürütülen servis ve taşımacılık hizmetleri 1997 yılına gelindiğinde büyüyerek faaliyetlerini Akkurtlar Turizm Nakliye ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi adı altında devam ettirmektedir.

Akkurtlar Turizm sahibi nereli?

1964 Kars doğumlu, sekiz kardeş olan Kemalettin Akkurt evli ve dört çocuk babasıdır.

Kemalettin Akkurt Kimdir?

1964 Kars doğumlu, sekiz kardeş olan Kemalettin Akkurt evli ve dört çocuk babasıdır. 1990 yılında Kocaeli'ne gelerek Akpa Pazarlama Mutfak Araç ve Gereçleri Ltd. ... 2012 yılında 362 yatak kapasitesine sahip Kocaeli'nin en büyük oteli ve aynı zamanda Dünya markası olan Ramada Plaza İzmit'i açmıştır.

Atakent Hastanesinin sahibi kim?

Kocaelili iş adamı, AKKURT Grup Yönetim Kurulu Başkanı Kemalettin Akkurt, Yalova'nın en büyük özel hastanesi olan, 203 yatak kapasiteli Özel Atakent Hastanesi'ni satın aldı.

Ahmet Kavalcı kim?

1960 Rize doğumlu olan işadamı Ahmet Kavalcı, evli ve 2 çocuk babasıdır. UEFA Avrupa Ligi K Grubu'nun üçüncü haftasında yarın Portekiz ekibi Braga ile karşılaşacak Beşiktaş'ta teknik direktör Abdullah Avcı, yeni bir başlangıç yapmak istediklerini söyledi.

Ilhan Akkurt Kimdir?

İlhan Akkurt,Araştırma - İnceleme, İş, Ekonomi & Pazarlama, Siyaset - Politikakategorilerindeeserler yazmışbir yazardır. Başlıca kitapları alfabetik sırayla;Armagedon Kehanetleri Evanjelizm ve İlluminati, Kapitalist Egonomi ve İnsan Medeniyeti olarak sayılabilir.

Akkurt Grup kimin?

Derince Galaksi AVM ve Ramada Plaza İzmit Otel'nin sahibi Kocaelili işadamı, AKKURT Grup Yönetim Kurulu Başkanı Kemalettin Akkurt, geçen yıl girdiği sağlık sektöründe, üçüncü tesisi de bünyesine kattı.

Ahmet Kavalci nereli?

1960 Rize doğumlu olan işadamı Ahmet Kavalcı, evli ve 2 çocuk babasıdır.

Metin Albayrak Kimdir?

Albayrak, Mehmet Üstünkaya döneminde yöneticilik yapmış Sami Albayrak'ın oğludur. 55 yaşındaki isim, 37 yıldır kulübün kongre üyesi. Fikret Orman'la 2012 yılından bu yana çalışıyor. Bu süre zarfında Kartal Yuvası sorumluluğu, Genel Sekreterlik, Basın Sözcülüğü, İletişim Sorumluluğu gibi görevlerde yer aldı.

Torunoğlu kimdir?

Erdal Torunoğulları, 'te Kars'ta 8 çocuklu bir ailede doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Kars'ta yaptı. Üniversite öğrenimini Ankara ve Gaziantep'te ODTÜ'de devam ettirdi. ODTÜ Gıda Mühendisliği üçüncü sınıfta okurken 1988'te Hollanda'ya yerleşerek bu ülkede ticaret hayatına atıldı..

Turgut Torunoğlu kimdir?

EDELSTAAL Group International Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Torunoğulları, 1958 yılında Kars-Susuz ilçesinde doğdu. 1980 yılında Erdegül Hanim ile evlendikten sonra Kars'tan Hollanda'ya çalışmak için gitti.

Erdal Torunoğulları hangi Takimli?

Haziran 2013'te Beşiktaş Jimnastik Kulübü A.Ş.'nin Başkanlığına seçilen Fikret Orman'ın listesinden kulüp yönetimindeki (Futbol Dış İlişkilerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi) görevine gelmiştir. Evli ve üç çocuk babasıdır.