Zula ne zaman açılır?

İçindekiler:

  1. Zula ne zaman açılır?
  2. Zulada nasıl mikrofon açılır?
  3. Zula sezon sonu ne zaman?
  4. Zula bakımda mı?
  5. Zula arkadaş ekleme nasıl yapılır?
  6. Sesli konuşma nedir?

Zula ne zaman açılır?

Zula'nın mobil versiyonu Zula Mobile, tarihinde Android ve iOS platformlarında çıkış yapmıştır. Zula Oyunu şuan PC ve mobil sürümlerinde bulunmaktadır.

Zulada nasıl mikrofon açılır?

Zulada sesli konuşma özelliğini kullanmak için yapmanız gerekenler şu şekildedir: Öncelikle oyundaki “ayarlar” bölümüne gidin. Panelin alt tarafında bulunan “bas-konuş” özelliğini aktif hale getirin ve bir tuş atayın.

Zula sezon sonu ne zaman?

Zula Rekabet Sezonu sona erdi! Zula Rekabet Sezonu 9 Haziran Çarşamba günü sona erdi. Büyük mücadelelerin ortaya koyulduğu sezonun sona ermesi ile birlikte oyuncuların rütbelerine göre alacakları ödüller de belli oldu.

Zula bakımda mı?

Zula'da önceden duyurduğumuz planlı bakım çalışması başladı. Bakım çalışması süresince, web sitemize ve oyuna giriş yapılamayacak.

Zula arkadaş ekleme nasıl yapılır?

Ana Menü üst sekmede bulunan Arkadaşlar menüsüne giriniz. Açılan pencerede arkadaş listenizi, davetlerinizi ve Arkadaş Ekle bölümünü bulabilirsiniz. Arkadaş Ekle bölümüne girerek üyeliğinizi Facebook hesabınız ile bağlayabilir, arkadaşınızı davet edebilir ve arkadaş ekleyebilirsiniz.

Sesli konuşma nedir?

Hayatımızı kolaylaştıran teknolojilerden biri olan sesli arama el kullanmadan ses ile arama yapmayı sağlıyor. Arama motorlarında herhangi bir şeyi ararken aradığımız kelimeleri cihaza ses yoluyla iletebiliyoruz.