Fenerbahçe Olympiakos maçı ne zaman hangi kanalda?

İçindekiler:

  1. Fenerbahçe Olympiakos maçı ne zaman hangi kanalda?
  2. FB UEFA Maçı Hangi Kanalda?
  3. Fenerbahçe Olympiakos maçı hangi yabancı kanalda?
  4. Marsilya Galatasaray hangi yabanci kanalda?
  5. GS Marsilya maçı ne zaman hangi kanalda?
  6. Galatasaray Marsilya maçını hangi kanal veriyor?

Fenerbahçe Olympiakos maçı ne zaman hangi kanalda?

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nin 2.haftasında D Grubu'nda bu akşam Yunanistan'ın Olympiakos ekibini ağırlayacak. Ülker Stadı'nda oynanacak mücadele saat 19.45'te başlayacak. Müsabaka, Exxen dijital platformundan canlı yayınlanacak.

FB UEFA Maçı Hangi Kanalda?

Fenerbahçe - Olympiakos maçı 30 Eylül Perşembe günü saat 19:45'te Exxen'den canlı yayınlanacak.

Fenerbahçe Olympiakos maçı hangi yabancı kanalda?

Fenerbahçe-Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Bu akşam Ülker Stadı'nda oynanacak Fenerbahçe-Olympiakos maçını İspanyol hakem Alejandro Hernandez yönetecek. TSİ 19.45'te başlayacak ve Exxen'den naklen yayınlanacak 90 dakikanın canlı skor takibi haberimizde olacak.

Marsilya Galatasaray hangi yabanci kanalda?

Marsilya-Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Bu akşam Velodrome Stadı'nda oynanacak Marsilya-Galatasaray maçını Polonyalı hakem Pawel Raczkowski yönetecek. TSİ 22.00'de başlayacak ve Exxen'den naklen yayınlanacak 90 dakikanın canlı skor takibi haberimizde olacak.

GS Marsilya maçı ne zaman hangi kanalda?

UEFA Avrupa Ligi E Grubu 2. maçında Marsilya ile Galatasaray kozlarını paylaşacak. 30 Eylül Perşembe günü saat 22.00'de başlayacak dev maç, Exxen'de canlı yayınlanacak. MARSİLYA - GALATASARAY MAÇINI ŞİFRESİZ YAYINLAYAN KANALLAR İÇİN TIKLAYIN!

Galatasaray Marsilya maçını hangi kanal veriyor?

Marsilya ise 1 puanla ikinci sırada yer alıyor. Marsilya Galatasaray maçı saat 22:00'de başlayacak, Exxen'de canlı yayınlanacak.