Aksu Vital Ginseng ekstraktlı macun nedir?

İçindekiler:

  1. Aksu Vital Ginseng ekstraktlı macun nedir?
  2. Aksu Vital Ginseng nasıl kullanılır?
  3. Aksu Vital Epimedium ne işe yarar?
  4. Epimedyumlu ginsengli macun ne işe yarar?
  5. Aksu Vital Cal macun ne işe yarar?
  6. Aksu Vital macun ne işe yarar?
  7. Balen Ginseng kapsül ne işe yarar?
  8. Epimedium nereden bulurum?
  9. Ginsengli ballı macun ne işe yarar?
  10. Fitoks macun ne işe yarar?
  11. Ginseng tozu neyle içilir?
  12. Balen Kırmızı ginseng ne işe yarar?

Aksu Vital Ginseng ekstraktlı macun nedir?

Ginseng Ekstraktlı Nedir? Aksuvital Ginseng Ekstraktlı içeriğinde bulunan; ham bal, ekstraktı, keten tohumu, polen, kırmızı ginseng, meyan kökü, ginseng kökü ekstraktı, propolis içeren ve özel bir üründür. Bu üründe bulunan tüm bitki özleri yüksek kaliteli ekstraktlardan ve kaliteli hammaddelerden oluşmaktadır.

Aksu Vital Ginseng nasıl kullanılır?

Aksuvital Gin-seng Ekstraktlı Epimedium İlaveli Karışım 300 Gr Kullanımı: Gin-seng Ekstraktlı Epimedium İlaveli Karışım 300 Gr kullanılışı; günde 2 defa, yemeklerden sonra birer kaşık alınması tavsiye edilir.

Aksu Vital Epimedium ne işe yarar?

Çinko, normal kemiklerin korunmasına, normal görme yetisinin korunmasına, DNA sentezine, protein sentezine, yağ asitlerinin metabolizmasına, saçın, cildin ve tırnakların korunmasına, bağışıklık sisteminin normal fonksiyonuna katkıda bulunur. Tiamin(B1 vitamini), Normal enerji oluşum metabolizmasına katkıda bulunur.

Epimedyumlu ginsengli macun ne işe yarar?

En iyi kuvvet macunu olarak bilinen epimedyumlu macunun en etkili özelliği,erkeklerde tıp dilinde erektil disfonksiyon,halk arasında ise iktidarsızlık olarak bilinen hastalığın anlık çözümü ya da tedavisidir.Bir takım tıp çevreleri epimedyum bitkisinin tedavi amaçlı kullanılabileceğini de söylüyor.

Aksu Vital Cal macun ne işe yarar?

AksuVital Keçiboynuzu Pekmezli Arı Sütlü Zeytin Yapraklı karışımdaki zeytin yapraklarının içeriğinde bulunan oleuropein, zeytin ağacını zararlılara ve hastalıklara karşı koruyucu etki göstererek binlerce sene ayakta kalmasını sağlar.

Aksu Vital macun ne işe yarar?

Günlük, vücuda rahatlık verir. Tütsü olarak kullanılır. İçeriğindeki Ham bal; Doğu Anadolu Bölgesinin en sağlıklı kovanlarında toplanan özel üretim, yüksek yayla balıdır.

Balen Ginseng kapsül ne işe yarar?

Ginseng güçlü antioksidan özelliği sayesinde bağışıklık sistemini koruyor, hastalıklara karşı vücuda destek oluyor. Ginseng adaptojen bir bitki sayıldığından, vücutta dengeleyici bir etki yaratıyor, bu sayede vücudu sinir ve stresten koruyor.

Epimedium nereden bulurum?

Eczanede Sağlık Bakanlığı izniyle üretilen ürünler satıldığından epimedyumlu macun satılmaz. Epimedyumlu macunlar, aktar ve internet siteleri üzerinden satın alınabilir.

Ginsengli ballı macun ne işe yarar?

Faydaları: Cinsel fonksiyonu düzenliyicidir. Sperm sayısını artırıcı özelliği vardır, kadınlarda adet dönemlerini ve yumurtlamayı düzene sokar ve yumurtlamayı güçlendirir. Yorgunluk, halsizlik de fiziksel ve zihinsel direnci artırmada stres giderici olarak kullanılır.

Fitoks macun ne işe yarar?

Fitoks İçeriğinde ki Benzersiz Doğal Karışım Sayesinde Sizi Yormadan Hem Detoks Yapmanıza İmkan Veriyor Hemde Sağlıklı Bir Şekilde Kilo Vermenize Yardımcı Olarak Fit Kalmanızı Sağlıyor...

Ginseng tozu neyle içilir?

Ginseng tozunu, yemeklerinizin içine, yoğurt, meyve suyu ve çorbalarınıza ya da farklı içeceklerinize karıştırarak kullanabilirsiniz. Çay olarak demleyerek de tüketebilirsiniz. Ginseng ürünleri aktarlarda, şifalı bitkiler ve ürünler satan marketlerde ve eczanelerde satılır.

Balen Kırmızı ginseng ne işe yarar?

- Kırmızı ginseng bitkisinin güçlü antioksidan özelliği bulunmaktadır. Bu sayede bağışıklık sistemini güçlendirmektedir. - Kırmızı ginseng adaptojen bir bitki türü sayıldığı için vücuda dengeleyici bir etki yaratır. Bu nedenle vücudu sinir ve stresten korur.