Kop Geçidi nerede?

İçindekiler:

  1. Kop Geçidi nerede?
  2. Göksu geçidi nerede?
  3. Uğurlu geçidi nerededir?
  4. Kizildag geçidi nerede?
  5. Kızıldağ hangi ilimizdedir?
  6. Kızıldağ Sivas arası kaç km?
  7. Adana Kızıldağ Yaylası rakımı kaç?
  8. Kızıldağ Yaylası Adana arası kaç kilometre?
  9. Karaisalı Neyi Meşhur?
  10. Göller Yaylası Rakım kaç?
  11. Göller Yaylası nereye bağlı?
  12. Tekir Yaylası Rakım kaç?
  13. Kozan Göller arası kaç km?
  14. Adana Kozan Göller Yaylası kaç kilometre?
  15. Kadirli Göller Yaylası kaç km?
  16. Kozan Yaylası Nerede?
  17. Kozan Göller yaylasına nasıl gidilir?
  18. Adana Kozan akçalıuşağı köyü kaç km?
  19. Adana Horzum Yaylası kaç km?
  20. Adana Kozan arası kaç kilometredir?
  21. Kozan Rakım kaç?
  22. Zorkun yaylası rakım ne kadar?
  23. Adana Tekir arası kaç kilometre?
  24. Adana Tekir arası otoban kaç dakika?
  25. Adana Pozantı arası kaç kilometre?

Kop Geçidi nerede?

Türkiye'nin 2000 metre ve üzeri geçitleri arasında yerini alan Kop Dağı Geçidi 2409 metre yüksekliktedir. Doğu Anadolu Bölgesi ile Karadeniz Bölgesini ayıran önemli bir geçittir. Aynı zamanda Erzurum ile Bayburt arasında da bir sınır çizmektedir.

Göksu geçidi nerede?

Yine Erzurum'da yer alan 2380 m rakımlı bir geçit.

Uğurlu geçidi nerededir?

O nedenledir ki GEÇİTLER adı altında bir çalışma yaptım. Araştırmalarıma göre Türkiye'de toplam 277 tane Karayolu Geçidi bulunmaktadır. Bunlar 110 metre yükseklikten 2985 metreye kadar uzanıyor....GEÇİTLER.
Geçit İsmiAğzıaçık Geçidi
Rakım2248
YerleşimPazaryolu – Erzurum
Bölge12. Bölge
ŞehirErzurum

Kizildag geçidi nerede?

Kızıldağ Geçidi, Erzincan'ı Sivas'a bağlayan, 2190 m yüksekliğindeki geçittir. Geçit İç Anadolu Bölgesi ile Doğu Anadolu Bölgesi'ni birbirine bağlayan karayolu üzerindedir.

Kızıldağ hangi ilimizdedir?

Kızıldağ Geçidi İç Anadolu bölgesinde yer almakta olup, Sivas iline bağlıdır. Kızıldağ Geçidi bağlı olduğu Sivas iline 120 kilometre mesafe uzaklıktadır. Kızıldağ Geçidi haritası konumu 39.

Kızıldağ Sivas arası kaç km?

Sivas Kızıldağ Sivas arası mesafe : 130 kilometre. Sivas Kızıldağ Sivas arası süre : 1 saat 40 dakika. Aşağıdaki bölümlerden Sivas Kızıldağ Sivas arası yol haritasına ulaşabilir, Sivas Kızıldağ noktasından Sivas ulaşım noktasına nasıl gidilir detaylı yol tarifi ve zaman bilgisine erişebilirsiniz.

Adana Kızıldağ Yaylası rakımı kaç?

ADANA,(DHA)- ADANA'nın merkez ilçesi Karaisalı'ya bağlı Kızıldağ Yaylası'na yılın ilk karı yağmaya başladı. Karaisalı ilçesinin 1650 rakımlı yüksekliğe sahip olan Kızıldağ Yaylası'na yağan kar ile ağaçlar ve evlerin çatıları beyaza büründü.

Kızıldağ Yaylası Adana arası kaç kilometre?

Adana Adana Kızıldağ Yaylası arası mesafe, Adana Adana Kızıldağ Yaylası yol haritası, Adana Adana Kızıldağ Yaylası kaç saat kaç km. Adana adana kızıldağ yaylası arası mesafe : 78 kilometre.

Karaisalı Neyi Meşhur?

Adana'nın merkez ilçesi olan Karaisalı, tarihî mirasları ve doğal alanları ile ön plana çıkmaktadır. Tarım ve hayvancılık faaliyetlerinin yoğun olduğu bölgenin turizm sektörü da geliştirilmektedir. Yöresel yemek kültürü ve özellikle Varda Köprüsü ile Karaisalı, turistleri kendine çekmektedir.

Göller Yaylası Rakım kaç?

Özellikleri: 1. 700 m. rakımda bulunan yayla, ardıç, çam, köknar, sedir ağaçları ve meyve bahçeleri ile iç içedir.

Göller Yaylası nereye bağlı?

Kozan-Göller Yaylası - Adana Kozan İlçesi'ne 40 kilometre uzaklıkta stabilize yolla ulaşılan yayla tamamen bakir durumdadır. Ormanlar ve kır çiçekleri ile kaplı olan yaylada elektrik ve telefon bulunmakta, bakkal ve kır kahveleri hizmet vermektedir.

Tekir Yaylası Rakım kaç?

"Yükseklik" 1.

Kozan Göller arası kaç km?

Adana Kozan Göller Yaylası Kozan arası mesafe : 46 kilometre.

Adana Kozan Göller Yaylası kaç kilometre?

Adana Merkez Göller Yaylası Kozan arası mesafe, Adana Merkez Göller Yaylası Kozan yol haritası, Adana Merkez Göller Yaylası Kozan kaç saat kaç km. adana merkez Göller Yaylası Kozan arası mesafe : 121 kilometre.

Kadirli Göller Yaylası kaç km?

Kadirli Osmaniye Göller Yaylası arası mesafe, Kadirli Osmaniye Göller Yaylası yol haritası, Kadirli Osmaniye Göller Yaylası kaç saat kaç km. Kadirli Osmaniye Göller yaylası arası mesafe : 62 kilometre. Kadirli Osmaniye Göller yaylası arası süre : 1 saat 24 dakika.

Kozan Yaylası Nerede?

Kozan-Horzum Yaylası - Adana Kozan İlçesi'ni, Feke, Saimbeyli, Tufanbeyli ilçeleri ve Kayseri'ye bağlayan karayolunun 25'inci kilometresinde Horzum Yaylası, 31'inci kilometresinde de Çulluuşağı Köyü (Yaylası) bulunmaktadır.

Kozan Göller yaylasına nasıl gidilir?

Yaylaya gitmek isteyenler, yaz aylarında Kozan ilçesinden günün belirli saatlerinde minibüs ile gidebilirler. Kamp kurarak doğayı incelemek isteyenler, yiyecek ve diğer ihtiyaçlarını yanlarında götürmelidir.

Adana Kozan akçalıuşağı köyü kaç km?

Adana Kozan Akçalıuşağı arası mesafe, Adana Kozan Akçalıuşağı yol haritası, Adana Kozan Akçalıuşağı kaç saat kaç km. adana kozan akçalıuşağı arası mesafe : 112 kilometre. adana kozan akçalıuşağı arası süre : 1 saat 59 dakika.

Adana Horzum Yaylası kaç km?

adana adana horzum arası mesafe : 121 kilometre. adana adana horzum arası süre : 1 saat 55 dakika. Aşağıdaki bölümlerden adana adana horzum arası yol haritasına ulaşabilir, adana noktasından adana horzum ulaşım noktasına nasıl gidilir detaylı yol tarifi ve zaman bilgisine erişebilirsiniz.

Adana Kozan arası kaç kilometredir?

Adana kozan arası mesafe : 80 kilometre. Adana kozan arası süre : 1 saat 12 dakika. Aşağıdaki bölümlerden Adana kozan arası yol haritasına ulaşabilir, Adana noktasından kozan ulaşım noktasına nasıl gidilir detaylı yol tarifi ve zaman bilgisine erişebilirsiniz.

Kozan Rakım kaç?

Kozan
• Toplam1.

Zorkun yaylası rakım ne kadar?

Amanos Dağları üzerinde yer alan Zorkun Yaylası, Çukurova Bölgesi'nin ve Osmaniye'nin en büyük yaylasıdır. Çam, sedir, köknar ağaçları içindeki yayla 1650 metre rakımında olup yaz mevsiminde nüfusu 80 bine kadar ulaşmaktadır.

Adana Tekir arası kaç kilometre?

Adana adana tekir arası mesafe : 91 kilometre. Adana adana tekir arası süre : 1 saat 10 dakika. Aşağıdaki bölümlerden Adana adana tekir arası yol haritasına ulaşabilir, Adana noktasından adana tekir ulaşım noktasına nasıl gidilir detaylı yol tarifi ve zaman bilgisine erişebilirsiniz.

Adana Tekir arası otoban kaç dakika?

Adana Otoban Gişe akçatekir adana arası süre : 56 dakika.

Adana Pozantı arası kaç kilometre?

Adana Pozantı Arası Kaç Km
Adana Pozantı Kaç Km116 Km
Adana Pozantı Kaç Saat1 Saat 18 dk
Uçuş Mesafesi63 Km
Uçuş Süresi8 Dakika