AVM hangi ülkenin silahı?

İçindekiler:

  1. AVM hangi ülkenin silahı?
  2. AVM silah açılımı nedir?
  3. AVP hangi ülkenin silahı?
  4. AWP ne demek?
  5. Kar98k nerenin silahı?
  6. PUBG Awm nedir?
  7. PUBG MK14 ne tür silah?
  8. Kar98 nasıl bir silah?
  9. Deagle kaç vuruyor?
  10. PUBG de en iyi silahlar hangileri?

AVM hangi ülkenin silahı?

Accuracy International Arctic Warfare, Birleşik Krallık yapımı bir keskin nişancı tüfeğidir. Silah, 1980'lerde Accuracy International tarafından tasarlanmış ve üretilmekte olup sivil, polis ve askeri tüfek olarak ünlenmiştir.

AVM silah açılımı nedir?

AWM silahı, namı diğer AWSM (Arctic Warfare Süper Magnum), aşırı hava koşullarına dayanıklı hafif bir keskin nişancı tüfeğidir. şarjör ile ateşlenir. ... AWP'nin açılımı Arctic Warfare Police 'dir.

AVP hangi ülkenin silahı?

Amerikan M16 makineli tüfeklerinden esinlenen Almanların ürettiği yarı-otomatik keskin nişancı tüfeğidir. 800 metre menzili olan tüfek 8 kiloya kadar çıkan ağırlığı nedeniyle pek tercih edilmemektedir.

AWP ne demek?

AWP (Arctic Warfare Police) ya da önceki oyunlardaki adıyla Magnum Keskin Nişancı Tüfeği, Counter-Strike serisinde yer alan bir keskin nişancı tüfeğidir.

Kar98k nerenin silahı?

Karabiner 98 Kurz (sıklıkla: Kar 98k, K98 veya K98k), 1935 yılında ilk kez Nazi Alman Silahlı Kuvvetleri Wehrmacht tarafından, Alman Mauser fabrikasına siparişi verilerek üretilen tüfektir.

PUBG Awm nedir?

AWM: Yalnızca supply drops'ta bulunabilen ve 300 magnum mermi kullanan eşsiz bir silahtır. Güçlü bir keskin nişancı tüfeğidir ve uzun mesafeden üst seviye kask takan oyunları bile ortadan kaldırabilir. Yüksek hasar verir fakat yenileme hızı düşüktür.

PUBG MK14 ne tür silah?

Popüler olarak MK14 olarak bilinen Mark 14, PUBG Mobile'daki en güçlü, uygulanabilir ve çok yönlü silahlardan biridir. 7.62 mm mermi tüketen ve bir şarjörde on mermi bulunan DMR sınıfı bir silahdır.

Kar98 nasıl bir silah?

Kar98 özellikleri Kar98 sürgülü tüfeği, standart olarak bir kılavuz ile sabit şarjörüne doldurulan 5 adet 7.92x57mm Mauser mermisi ile çalışır. ... Aslında sıfırdan üretilmiş bir tüfek değildir, Karabiner 98b adlı tüfeğin üzerinden geliştirilmiştir. Kar98b, I. Dünya Savaşı'nda Osmanlı Devleti tarafından da kullanılmıştır.

Deagle kaç vuruyor?

Desert Eagle silahının önemli bir hasarı bulunuyor, yani mermi başına rakiplerine 62 hasar vurabilir. Silahın .45 ACP mermi kullanması bile bu kadar yüksek hasar çıkartıyorsa, rakiplerinize kafadan vuruşlar attığınızda çok yüksek hasarlar çıkarabilirsiniz.

PUBG de en iyi silahlar hangileri?

En iyi PUBG silahları
  • Vector. Uzatılmış şarjör ile yakın mesafede oldukça etkili olabilen bir silah Vector. 350 m/s hıza ulaşan 9 mm mermi kullanan silah, mermi başına 31 hasar veriyor.
  • UMP45. Mermi başına 41 hasar UMP45 haritaya ilk inildiği anda karşınıza çıkarsa kullanmaktan çekinmeyin. ...
  • S12k. ...
  • DBS. ...
  • AUG. ...
  • AKM. ...
  • M416. ...
  • Groza.
Daha fazla öğe...•BE