Ninova bugün nerede?

İçindekiler:

  1. Ninova bugün nerede?
  2. ITÜ burs sonuçları ne zaman açıklanacak?
  3. ITÜ ihtiyaç bursu ne kadar?
  4. ITÜ yemek bursu nasıl alınır?
  5. ITÜ burslu ne demek?
  6. ITÜ burslu mu?
  7. Başarı bursu ne demek?
  8. Akademik Başarı Bursu Nasıl Alınır?
  9. Yok bursu kimlere verilir?
  10. Vakıf üniversitelerinde tam burslu okumak ne demek?

Ninova bugün nerede?

Ninova (Akatça: Ninua; Aramca: ܢܝܢܘܐ; İbranice: נינוה, Nīnewē; Arapça: نينوى, Naīnuwa), Dicle Nehri'nin doğu kıyısında bulunan ve bir dönem Asur Devleti'ne başkentliğini yapan bir Antik çağ kentidir. Modern Musul şehrinin hemen yanında bulunmaktadır.

ITÜ burs sonuçları ne zaman açıklanacak?

5- Burs sonuçları ne zaman açıklanmaktadır? Burs sonuçlarının açıklanması, her burs için farklı olmakla birlikte genel olarak Kasım ayı itibarıyla açıklanmaya başlanmakta ve Ocak ayına kadar devam etmektedir.

ITÜ ihtiyaç bursu ne kadar?

Öğrenim bursu, İTÜ'de lisans eğitimine başarılı bir şekilde devam eden ihtiyaç sahibi öğrencilere verilen burstur. Burs, bir öğrenim yılı (9 ay) boyunca aylık 500 TL olarak sağlanır. Bu burstan faydalanmak isteyen öğrencilerde aranan ana koşul genel not ortalamasının (GPO) 2,50'nin üstünde olması.

ITÜ yemek bursu nasıl alınır?

Yemek bursu başvuruların her yıl başında fakülte öğrenci işlerine yapılması gerekmektedir. Üniversitemiz bünyesinde her yıl 2.

ITÜ burslu ne demek?

Zorunlu hazırlık sınıfı dahil (İsteğe bağlı hazırlık sınıfları hariç) olmak üzere verilecek olan burslarda, Burslu: öğrenim ücretinin tamamını; %50 İndirimli: öğrenim ücretinin yarısını ve %25 İndirimli: öğrenim ücretinin dörtte birini kapsamakta olup, öğrenciler öğrenim ücretinin geri kalan kısmını ödeyeceklerdir.

ITÜ burslu mu?

Yararlanıcılar- İTÜ Mezunları Derneği öncelikle İTÜ'de lisans eğitimini sürdüren öğrencilere eğitim bursu sağlar. ... Ancak burs verme süresinin hazırlık okuyan öğrenci için beş seneyi, hazırlık okumayan öğrenci için dört seneyi geçmemesi gerekmektedir.

Başarı bursu ne demek?

Öğrenim süresi boyunca her eğitim ve öğretim yılının sonunda akademik başarı durumlarına göre normal öğrenim süresi içerisinde verilen burstur. Akademik Başarı Bursu, Mütevelli Heyet tarafından belirlenecek miktarda 8 ay boyunca verilecek nakit burslardan oluşur.

Akademik Başarı Bursu Nasıl Alınır?

Akademik Başarı Bursu Bu bursu alabilmek için öğrencinin müfredatındaki derslerinin minimum %90'ını almış ve başarmış olması, Ağırlıklı Genel Not Ortalaması'nın (AGNO) en az 3.

Yok bursu kimlere verilir?

Yükseköğretim Kurulundan (YÖK) yapılan açıklamaya göre, 2016-2017 eğitim öğretim yılından beri ülkenin ekonomik ve sosyal gelişimi ve refahı için önemli olan alanlara öncelik tanımak suretiyle belli lisans programlarına ilk üç sırada yerleşen öğrencilere "YÖK Destek Bursu" veriliyor.

Vakıf üniversitelerinde tam burslu okumak ne demek?

Tam burs, üniversiteye göre değişmekle birlikte çeşitli giderleri kapsayan ödemelerin tamamının üniversite tarafından karşılanmasıdır. Bu tanımdanda anlayabileceğiniz üzere burs öğrenciye karşılıksız aylık verilen bir paradır. ...