Kibrisa kargo var mi?

İçindekiler:

  1. Kibrisa kargo var mi?
  2. Kıbrıs'a nasıl kargo gönderebilirim?
  3. Türkiye'den Kibrisa kargo kac gunde gelir?
  4. Kıbrıs'ta Trendyol Kıbrıs'a gönderiyor mu?

Kibrisa kargo var mi?

Kargo Kıbrıs'a gönderilir. Lefkoşa Gümrüğü'nde daha önceden alınan izne bağlı olarak kargolar C-104 belgesi ile gümrükten alınır. Kullanımı tamamlandıktan sonra ilgili kargonun KKTC'den yurtdışı yapılacağı bilgisi şubemize iletilir. Şubemiz Aras Kargo fatura ve irsaliyesini düzenler.

Kıbrıs'a nasıl kargo gönderebilirim?

Kıbrıs'a kargo göndermek isteyen kişiler, KKTC proforma fatura belgesini doldurup kargo şubesine teslim etmelidir. Ticari firmalar ise, kargo gönderileri için ürüne ait miktar ve KDV tutarı gibi bilgileri içeren bir fatura düzenleyip bu faturayı gönderici şubeye teslim etmelidir.

Türkiye'den Kibrisa kargo kac gunde gelir?

Türkiye çıkışından itibaren 1-6 iş günüdür. Gönderilerinizi, hafta içi saat 18.00'a ve cumartesi günü saat 17.00'ye kadar, Türkiye'deki 880'den fazla şubelerimize ve acentelerimize getirebilirsiniz.

Kıbrıs'ta Trendyol Kıbrıs'a gönderiyor mu?

Trendyol üzerinden yapılan siparişler ise adaya Kıbrıs Kargo ile ulaşacak. Ürünlere ulaşmak için Trendyol'un internetten alışveriş ağı olan ''www.trendyol.com''a erişim sağlamak, siparişleri sepete eklemek ve kargo kısmında ise Kıbrıs Kargo seçeneğini işaretlemek gerekiyor.