Dernek Beyannamesi 2020 son gün ne zaman?

İçindekiler:

  1. Dernek Beyannamesi 2020 son gün ne zaman?
  2. Derbis sistemi nedir?
  3. Dernek Beyannamesi uzadı mı?
  4. 2019 Dernek Beyannamesi verme süresi Uzatildi mı?
  5. Dernekler kasada ne kadar para bulundurulabilir?
  6. Derbis ne işe yarar?
  7. Derbis no nasıl alınır?
  8. 2020 dernek beyanname verme süresi uzatıldı mi?
  9. 2019 dernek Beyannamesi verme süresi Uzatildi mı?
  10. Dernek Beyannamesi ne zamana ertelendi?

Dernek Beyannamesi 2020 son gün ne zaman?

"Dernek yönetim kurulu başkanları, her takvim yılının ilk dört ayı içinde bir önceki yıla ait Dernek Beyannamelerini (EK- 21), mülki idare amirliğine vermekle yükümlüdürler." hükmü gereği dernek ve şubelerimizin 2020 yılı beyannamelerini tarihine kadar vermeleri gerekmektedir.

Derbis sistemi nedir?

ASP.NET MVC yazılım teknolojisiyle geliştirilen ve çok kullanıcılı bir yapıya sahip olan DERBİS, istatistiksel verilerini kullanıcılarına sunan bir kaynaktır. Bu bilgilerin internet ortamında kurumsal web sitesi üzerinden vatandaşlarımızla paylaşılmasına ve istatistiksel çalışmalarda kullanılmasına imkan vermektedir.

Dernek Beyannamesi uzadı mı?

Bakanlık tarafından alınan kararla dernek beyannameleri ve diğer bildirimlerin verilme süreleri 1 Ağustos 2020 tarihine kadar uzatılmıştır. İlgili Bakanlık duyurusuna buradan ulaşabilirsiniz.

2019 Dernek Beyannamesi verme süresi Uzatildi mı?

Tüm derneklere önemle duyurulur. ÖNEMLİ DÜZELTME: Ülkemizi de etkisi altına alan Covid-19 salgını nedeniyle 2019 yılı beyannamelerinin verilme süresi 31 TEMMUZ 2020'ye kadar uzatılmıştır.

Dernekler kasada ne kadar para bulundurulabilir?

Derneklerin banka hesabı açmasına dair herhangi bir zorunluluk bulunmamaktadır. Bu nedenle dernek kasasında bulundurulması gereken nakit miktarı ile ilgili herhangi bir sınır bulunmaz.

Derbis ne işe yarar?

DERBİS ile Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğünün Merkez ve Taşra Teşkilatı birimlerince yürütülen iş ve işlemler ve mevzuat gereği derneklerin vermekle yükümlü oldukları her türlü bildirim ile beyanname bildirimlerinin elektronik ortamda yapılması, bürokratik işlemlerin azaltılarak vatandaşın işlerinin ...

Derbis no nasıl alınır?

DERBİS şifresi, derneğin başkanı tarafından, derneğin merkezinin bulunduğu İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürlüğünden ya da kaymakamlık sivil toplumla ilişkiler birimlerinden alınabilir.

2020 dernek beyanname verme süresi uzatıldı mi?

İçişleri Bakanlığı tarafından, 03.04.2020 tarihli ve 2612 sayılı yayınlanan yazıda, Derneklerin idareye vermekle yükümlü oldukları beyanname ve bildirimlerinin hazırlanması ve bildirilmesi sürecinde mağdur olmalarını ve idari yaptırımlarla karşılaşmalarını önlemek amacıyla; Nisan ayı sonuna kadar verilmesi gereken ...

2019 dernek Beyannamesi verme süresi Uzatildi mı?

Tüm derneklere önemle duyurulur. ÖNEMLİ DÜZELTME: Ülkemizi de etkisi altına alan Covid-19 salgını nedeniyle 2019 yılı beyannamelerinin verilme süresi 31 TEMMUZ 2020'ye kadar uzatılmıştır.

Dernek Beyannamesi ne zamana ertelendi?

Derneklerin 2019 yılı beyannameleri ve bildirimlerinin verilmesine dair süre ile genel kurul toplantılarının ertelenmesine ilişkin süre 7244 sayılı Kanun'un verdiği yetkiye istinaden Bakan Onayı ile 01.12.2020 tarihinden itibaren 3 ay süre ile 01.03.2021 tarihine kadar uzatılmış olup, bu tarihten sonra Genel Kurul ...