Le Petit marseillais ne malı?

İçindekiler:

  1. Le Petit marseillais ne malı?
  2. Marseillais sabun ne işe yarar?
  3. Le Petit marseillais ne işe yarar?
  4. Le Petit marseillais sabun ne için kullanılır?
  5. Petit krem ne işe yarar?

Le Petit marseillais ne malı?

Le Petit Marseillais, Vendôme laboratuvarlarına (Groupe Vendôme SA) ait ve 2006'da Johnson & Johnson tarafından satın alınan bir fransız sabun, duş jeli ve şampuan markasıdır.

Marseillais sabun ne işe yarar?

Akdeniz Çileği Bakım Sabunu Le Petit Marseillais, cildinizi kurutmadan nazikçe temizleyen bu sabun için doğal kaynaklı bir maddeyi seçti. Akdeniz çileğinin kokusu, nefis meyvemsi ve iştah açıcı notalar sunar. Cildinizi yumuşatır, pürüzsüzleştirir ve hafif bir koku verir.

Le Petit marseillais ne işe yarar?

Akdeniz Çileği Bakım Sabunu Le Petit Marseillais, cildinizi kurutmadan nazikçe temizleyen bu sabun için doğal kaynaklı bir maddeyi seçti. Akdeniz çileğinin kokusu, nefis meyvemsi ve iştah açıcı notalar sunar.

Le Petit marseillais sabun ne için kullanılır?

Le Petit Marseillais, cildinizi kurutmadan nazikçe temizleyen bu sabun için doğal kaynaklı maddeleri seçti. Tüm ailenin* yüz ve vücut bakımı için uygun olduğu dermatolojik olarak test edilmiştir. Gülün kokusu, nefis meyvemsi ve iştah açıcı notalar sunar. Cildinizi yumuşatır, pürüzsüzleştirir ve hafif bir koku verir.

Petit krem ne işe yarar?

Kuru ve çatlamış ciltler için uygundur, zengin dokusu ve ferahlatıcı kokusu ile uygulandıktan hemen sonra müthiş bir rahatlık sunar. Çabucak ne mlendirir, anında rahatlatır, kuru ciltleri yoğun olarak besler ve derinlemesine onarılmasına yardımcı olur.