Hangi araçlarda 3 yedek anahtar var?

İçindekiler:

  1. Hangi araçlarda 3 yedek anahtar var?
  2. Anahtar değişimi kaskoyu bozar mı?
  3. BMW anahtarı ne kadar?
  4. Audi A3 anahtar ne kadar?
  5. Araç yedek anahtarı kasko karşılar mı?
  6. Anahtar kaybı Tramere işler mi?
  7. Yedek anahtar kaybolunca ne yapmalıyız?

Hangi araçlarda 3 yedek anahtar var?

“Sahibi olduğunuz Audi aracın “Tanıtma ve Kullanma Kılavuzu”nun “Aracın/motorun para çantası anahtarı ile çalıştırılması” bölümünde detaylı olarak ifade edildiği üzere aracınızın torpido gözünde yedek anahtar işlevinde “Para Çantası Anahtarı” bulunmaktadır.

Anahtar değişimi kaskoyu bozar mı?

Araba Anahtarının Kaybolması Durumunda Kasko Güvencesi Yani, kasko poliçenizi almadan önce ek teminatlarınız arasına araba anahtarının kaybolması ya da çalınması durumunu da dahil ederseniz, bu tip olaylar gerçekleştiğinde kasko sigortanız zararı karşılayacaktır.

BMW anahtarı ne kadar?

Orjinal bmw f30 320d veya f30 320i anahtar fiyatı yetkili serviste 4.500 lira ile 5.500 lira arasında olup hizmet süresi 1 aydır.

Audi A3 anahtar ne kadar?

20 model arasındaki Audi A3 orjinal Anahtar fiyatı sadece çalıştıracak şekilde 90.00 lira uzaktan kumandalı sustalı anahtar olsun derseniz 240.00 lira son olarak 20 – 20 – 20 ve 2019 model Audi A3 Hb veya Audi A3 Sedan MQB dediğimiz son sistemli yazılımlı olanların fiyatı ise ...

Araç yedek anahtarı kasko karşılar mı?

Ek teminatın alınması kaydıyla, Kasko poliçesi ile sigortalı aracın anahtarının kaybolması ve/veya çalınması halinde araç güvenliğinin sağlanması amacıyla yapılan kilit sisteminin değiştirilmesi, anahtarın kopyalanması veya yeniden kodlanması masrafları teminat altına alınabilmektedir.

Anahtar kaybı Tramere işler mi?

Firmadan firmaya değişmekle birlikte eğer poliçenizde anahtar kaybı klozu mevcut ise hasar kaydı işlemeyecek ve hasarsızlığınız bozulmayacaktır. Ancak hırsızlık vs. sebebi ile kilit tertibatının değiştirilmesi durumunda mutlaka tramere hasar kaydı yazılacak ve hasarsızlık indiriminiz ortadan kalkacaktır.

Yedek anahtar kaybolunca ne yapmalıyız?

Bu durumda eğer bir yedek anahtarınız yoksa oto anahtarcılardan ya da oto çilingirlerden yardım alabilirsiniz. Bu firmalar araç sahiplerine hizmet vererek, araçların kapısını açmaktadır. Bu şekilde hem kapınız açılacak hem de aracınızın anahtarı yeniden yapılıp, size teslim edilecektir.