Denizcilik bölümü kaç yıllık?

İçindekiler:

  1. Denizcilik bölümü kaç yıllık?
  2. Denizcilik işletmeleri yönetimi nerede çalışır?
  3. Gemi işletmeciliği bölümü nedir?
  4. Deniz Ticareti avukatı ne iş yapar?
  5. Deniz avukatı ne iş yapar?

Denizcilik bölümü kaç yıllık?

Deniz Ulaştırma ve İşletme, üniversitelerde Denizcilik Meslek Yüksekokulu bünyesinde eğitimi verilmekte olan 2 yıllık önlisans programıdır. Bu programa TYT puan türünden tercih yapılabilir.

Denizcilik işletmeleri yönetimi nerede çalışır?

Denizcilik işletmeleri yönetimi bölümünden mezun olan kişiler çeşitli limanlarda, lojistik firmalar, gemi yapım şirketlerinde rahatlıkla iş bulabilirler. Aynı zamanda denizcilik işletmeleri yönetimi mezunu olanlar Ulaştırma bakanlığı ve deniz taşımacılığı firmalarında da çalışabilirler.

Gemi işletmeciliği bölümü nedir?

Deniz ve Liman İşletmeciliği bir önlisans programıdır ve bölümün amacı limanlarda ve marinalarda çeşitli sorumlulukları alabilecek tecrübeli kişileri yetiştirerek sektöre kazandırmaktır.

Deniz Ticareti avukatı ne iş yapar?

Deniz Ticaret Hukuku, Ticaret Hukukunun bir alt dalını oluşturur. Büromuz Deniz Ticaret Hukukuna ilişkin yerli ve yabancı müvekkillerin uyuşmazlıklarını çözüme ulaştırmakta gerek dava gerekse danışmanlık faaliyetlerini sürdürmektedir. ...

Deniz avukatı ne iş yapar?

Türk Bayraklı - Yabancı Bayraklı, Uzak yada yakın sefer yapan her türlü gemide çalışan gemi adamlarının yazılı veya sözlü her türlü sözleşmelerinden doğan alacakları ile sözleşmenin erken feshinden doğan zararlarının tazmini, takibi ve tahsili alanında, Gemi adamlarının geçirdikleri kazası nedeniyle uğradıkları ...