Fraksiyonel radyo frekans nedir?

İçindekiler:

  1. Fraksiyonel radyo frekans nedir?
  2. Radyofrekans tedavisi ne işe yarar?
  3. Iğneli radyofrekans nedir?
  4. Secret altın iğne ne işe yarar?
  5. Altın iğne ne kadar sıklıkla yapılmalı?
  6. Altın iğne kaç gün sonra etkisini gösterir?
  7. Altın iğne kaç seansta etkisini gösterir?

Fraksiyonel radyo frekans nedir?

Fraksiyonel Radyofrekans, ameliyata gerek duyulmadan cildin yenilenmesini sağlayan bir uygulama işlemidir. Cildin daha genç görünmesi için uygulanan uygulama, sivilce ve siyah nokta sorunları için tercih edilebiliyor. Cilt gözeneklerinin sıkılaşmasını sağlayıp, yağlı görünümü engeller.

Radyofrekans tedavisi ne işe yarar?

Radyofrekans bir ısı tedavisi şeklidir. 70 yılı aşkın bir süredir bilinen bir teknolojidir. Deride en iyi bilinen etkisi derinin gerginliğini sağlayan kollagen liflerde yenilenme oluşumudur. Radyofrekans uygulandığında deri katmanlarında ısı oluşur.

Iğneli radyofrekans nedir?

İğneli Radyofrekans (Altın İğne) yöntemi ameliyatsız yüz gençleştirme uygulamaları arasında başarılı sonuçlar alınan bir yöntemdir. Altın iğne radyofrekans uygulamasının en önemli özelliği derinlik, enerji yoğunluğu, verilme sıklığı gibi parametreleri değiştirilerek kullanılabilmesidir.

Secret altın iğne ne işe yarar?

Altın iğne, fraksiyonel radyo frekans uygulaması olarak da adlandırılan bir cilt gençleştirme ve güzelleştirme uygulamasıdır. Yaşlanma ve çevresel faktörlerden kaynaklı olarak ciltte oluşan deformasyonlar, lekelenmeler ve kırışıklıkların görünümünü azaltmaya, cildi daha canlı, parlak ve genç göstermeye yardımcı olur.

Altın iğne ne kadar sıklıkla yapılmalı?

Farklı derinliklere uygulama imkanı sayesinde çene hattı, yanak bölgesi, göz altı gibi kalınlıkları farklı deri alanlarına aynı seansta işlem yapılabilir. Yılda 2 seans yapılması yeterlidir.

Altın iğne kaç gün sonra etkisini gösterir?

Altın İğne Tedavisinde İyileşme Süreci İlk seanstan 2-3 hafta sonra ciltteki olumlu değişiklik fark edilmeye başlar. İlk seanstan itibaren olumlu bir değişiklik yaşanır. Her seansta bu olumlu değişiklik devam eder ve gözle görülür duruma gelir.

Altın iğne kaç seansta etkisini gösterir?

Altın iğne uygulamasının sonuçları uzun süre kalıcıdır. En az 2-4 seanstan oluşan protokoller uygulamak gerekir. Tek seans altın iğne uygulaması genç bir ciltte etkisini 3 ile 6 ay arasında devam ettirilebilir.