Istanbul Erdek arası feribot kaç saat?

İçindekiler:

  1. Istanbul Erdek arası feribot kaç saat?
  2. Istanbul Balıkesir Erdek Ocaklar kaç km?
  3. Erdek Ocaklar arasi kac dk?
  4. Istanbul erdek nasıl gidilir?
  5. Erdek Ocaklar köyü arası kaç km?
  6. Eskişehir Erdek Ocaklar arası kaç km?
  7. Erdek Merkez Çuğra arası kaç km?
  8. Karacabey ocaklar arası kaç km?
  9. Bursa Karacabey Erdek arası kaç km?
  10. Erdek Sahil şeridi kaç km?
  11. Bandırmadan Erdeğe nasıl gidilir?
  12. Balıkesir Erdek e nasıl giderim?
  13. Izmir erdek nasıl gidilir?
  14. Istanbuldan erdek ocaklara nasıl gidilir?
  15. Balıkesir Altınoluk Erdek arası kaç km?
  16. Manisa Balıkesir Erdek arası kaç km?
  17. Balıkesir Erdek Yalova arası kaç km?
  18. Istanbul Pendik Erdek kaç km?
  19. Bursa Balıkesir Erdek arası kaç kilometre?
  20. Yalova sarımsaklı arası kaç km?
  21. Yalova Balıkesir Ayvalık arası kaç km?
  22. Sakarya Sarımsaklı arası kaç km?
  23. Sarımsaklı Kuşadası arası kaç km?

Istanbul Erdek arası feribot kaç saat?

İstanbul Bandırma Üzerinden Feribotla Erdek'e Nasıl Gidilir? Erdek'e varabilmek için ilk önce Bandırma'ya ulaşmalısınız. İstanbul Yenikapı'dan, Bandırma'ya hareket eden feribotlarla 1 saat 45 dakika içinde ilçede olabilirsiniz. 22 km olan Bandırma - Erdek arası özel aracınızla veya dolmuşlarla 15 dakika sürüyor.

Istanbul Balıkesir Erdek Ocaklar kaç km?

İstanbul Erdek Ocaklar arası mesafe : 367 kilometre.

Erdek Ocaklar arasi kac dk?

ocaklar köyü balıkesir erdek arası mesafe : 7 kilometre. ocaklar köyü balıkesir erdek arası süre : 10 dakika. Aşağıdaki bölümlerden ocaklar köyü balıkesir erdek arası yol haritasına ulaşabilir, ocaklar köyü noktasından balıkesir erdek ulaşım noktasına nasıl gidilir detaylı yol tarifi ve zaman bilgisine erişebilirsiniz.

Istanbul erdek nasıl gidilir?

İstanbul'dan Erdek'e Ulaşım Erdek'e İstanbul'dan ulaşmanın en iyi yollarından biri Yenikapı'dan kalkan ve direkt olarak Erdek'e ulaşan feribot ve deniz otobüsü seferlerini kullanmaktır. Başka bir alternatif ise Bandırma'ya deniz yoluyla varıp oradan 15-20 dakikalık kısa bir yolculuğun ardından Erdek'e ulaşmaktır.

Erdek Ocaklar köyü arası kaç km?

Erdek Ocaklar arası mesafe : 7 kilometre. Erdek Ocaklar arası süre : 12 dakika.

Eskişehir Erdek Ocaklar arası kaç km?

Eskişehir Erdek Ocaklar arası mesafe, Eskişehir Erdek Ocaklar yol haritası, Eskişehir Erdek Ocaklar kaç saat kaç km. Eskişehir Erdek Ocaklar arası mesafe : 294 kilometre.

Erdek Merkez Çuğra arası kaç km?

Erdek Erdek Çuğra arası mesafe, Erdek Erdek Çuğra yol haritası, Erdek Erdek Çuğra kaç saat kaç km. Erdek Erdek Çuğra arası mesafe : 13 kilometre. Erdek Erdek Çuğra arası süre : 27 dakika.

Karacabey ocaklar arası kaç km?

Erdek Ocaklar bursa karacabey arası mesafe : 67 kilometre.

Bursa Karacabey Erdek arası kaç km?

Bursa Karacabey Erdek arası mesafe, Bursa Karacabey Erdek yol haritası, Bursa Karacabey Erdek kaç saat kaç km. bursa karacabey Erdek arası mesafe : 61 kilometre. bursa karacabey Erdek arası süre : 1 saat 1 dakika.

Erdek Sahil şeridi kaç km?

Erdek Sahil Mahallesi erdek merkez arası mesafe : 749 kilometre.

Bandırmadan Erdeğe nasıl gidilir?

Bandırma-Erdek Arası Ulaşım Kendi aracınız ile 15 dakikada, aşağıda saatleri belirtilen BTT Erdek Minibüsleri ile yoğunluğa bağlı olarak (duraklarda indi, bindi) ortalama 40 dakikada gidilir. Erdek minibüsleri Bandırma'da İDO karşısındaki toplu taşıma merkezinden kalkmaktadır. Binişler Balkart yapılmaktadır.

Balıkesir Erdek e nasıl giderim?

Yenikapı'dan hareket eden feribotlarla Bandırma'ya ulaşım süresi 1 saat 45 dakikadır. Sonrasında 20 dakikalık kara yolculuğu ile Erdek'e ulaşabilirsiniz. Aracınız yoksa Bandırma feribot iskelesinin karşısından hareket eden minibüslere binerseniz Erdek Otogarı'na gidebilirsiniz.

Izmir erdek nasıl gidilir?

İzmir - Erdek arası yaklaşık 295 km. Bandırma'ya ulaşmanızın ardından şehir merkezine inmeden önce Erdek istikametine yönelerek 18 km'lik yaklaşık olarak 20 dakika süren bir yolculuktan sonra Erdek'e ulaşabilirsiniz.

Istanbuldan erdek ocaklara nasıl gidilir?

İstanbul'dan Bandırma'ya sürekli hızlı feribot ve Erdek'e otobüs seferleri yapılmaktadır. Yenikapı İdo iskelesi-Bandırma arası sadece 2 saatlik konforlu deniz yolculuğu ile Bandırma'ya ulaştıktan sonra Bandırma ve Ocaklar arasında 30 dakikalık otomobil veya minibüs yolculuğu ile beldemize varmak mümkündür.

Balıkesir Altınoluk Erdek arası kaç km?

Altinoluk Erdek arası mesafe, Altinoluk Erdek yol haritası, Altinoluk Erdek kaç saat kaç km. altinoluk erdek arası mesafe : 231 kilometre. altinoluk erdek arası süre : 3 saat 55 dakika.

Manisa Balıkesir Erdek arası kaç km?

Manisa Merkez ile Balıkesir Erdek arası mesafe 257 km dir.

Balıkesir Erdek Yalova arası kaç km?

ERDEK ile YALOVA arası kaç km? ERDEK ile YALOVA arası uzaklık yaklaşık olarak 194 kilometredir. ERDEK, YALOVA arası 194 km olan bu mesafeyi, yaklaşık olarak 2 saat, 33 dakikada gidebilirsiniz.

Istanbul Pendik Erdek kaç km?

İstanbul Pendik ile Balıkesir Erdek arası mesafe 235 km dir. İstanbul Pendik ile Balıkesir Erdek arasıdaki seyahat süresi yaklaşık olarak 2 saat 42 dakika sürmektedir.

Bursa Balıkesir Erdek arası kaç kilometre?

Bursa Erdek arası mesafe : 130 kilometre.

Yalova sarımsaklı arası kaç km?

Yalova Ayvalık Sarımsaklı arası mesafe : 350 kilometre.

Yalova Balıkesir Ayvalık arası kaç km?

Yalova Ayvalık arası mesafe : 343 kilometre.

Sakarya Sarımsaklı arası kaç km?

Adapazarı Sakarya Ayvalık Sarımsaklı arası mesafe, Adapazarı Sakarya Ayvalık Sarımsaklı yol haritası, Adapazarı Sakarya Ayvalık Sarımsaklı kaç saat kaç km. Adapazarı Sakarya ayvalık sarımsaklı arası mesafe : 468 kilometre. Adapazarı Sakarya ayvalık sarımsaklı arası süre : 5 saat 31 dakika.

Sarımsaklı Kuşadası arası kaç km?

kuşadası, aydın Ayvalık Sarımsaklı arası mesafe : 234 kilometre. kuşadası, aydın Ayvalık Sarımsaklı arası süre : 3 saat 52 dakika.