Eczacı diploması kiralanır mı?

İçindekiler:

  1. Eczacı diploması kiralanır mı?
  2. Eczacı diploması kiralamak yasak mı?
  3. Eczacı diploması kiralamak ne kadar?
  4. Hangi diplomalar kiraya verilir?
  5. Diplomayı kiraya vermek yasal mı?
  6. Diploma kiraya vermek caiz mi?
  7. Optisyen diploma kiralama yasal mi?

Eczacı diploması kiralanır mı?

Eczacılar ve pratisyen hekimler diplomalarını güzellik ve spor salonlarına, veterinerler ise gıda sektörüne kiralayabiliyor. En çok rastlanılan kiralık diploma türü, inşaat mühendisliği, doktor ve eczacı diplomaları. Piyasada kiralık doktor diplomaları aylık 6-7 bin liradan başlıyor, 20 bin liraya kadar çıkıyor.

Eczacı diploması kiralamak yasak mı?

İzmir Eczacılar Odası Başkanı Tuncay Sayılkan diploma kiralamanın eczacılık mesleği için yasal olmadığını vurguladı. Bir eczacının, eczanenin hem sahibi hem de mesul müdürü olmak zorunda olduğunu hatırlatarak şunları söyledi: "Bir eczacının diplomasıyla böyle bir işe girişmek yasal değil.

Eczacı diploması kiralamak ne kadar?

Diploma kiralama, her ne kadar yasal olmasa da son dönemlerde internet ilanlarına kadar düştü. Artık iyiden iyiye sektör haline gelen bu uygulamada bazı eczacılar diplomalarını eczane açmak isteyen üçüncü şahıslara 3-5 bin TL karşılığı kiralıyor.

Hangi diplomalar kiraya verilir?

Eczacılar ve pratisyen hekimler diplomalarını güzellik ve spor salonlarına, veterinerler ise gıda sektörüne kiralayabiliyor. En çok rastlanılan kiralık diploma türü, inşaat mühendisliği, güzellik uzmanlığı, doktor ve eczacı diplomaları.

Diplomayı kiraya vermek yasal mı?

Yasal olmamasına rağmen internette çok sayıda diploma kiralama ilanları yer alıyor. Nerdeyse bir sektör haline gelen bu uygulama ile iş yeri sahipleri çalıştırmak zorunda olduğu uzmanlara yüksek maaş ve sigorta primi ödemeden maliyetini düşürüyor.

Diploma kiraya vermek caiz mi?

Milli Gazete'nin haberine göre; sonuç bildirgesinde, “diploma kiralama, taşıyıcı anne kiralama, araştırma ve tez yazımı için şahıs kiralama, haram işlerin yapılması ve insan kaçakçılığı için yapılan kiralamalar caiz değil” denildi. ...

Optisyen diploma kiralama yasal mi?

Optisyen, eczacı, inşaat mühendisi, pratisyen hekim ve gıda mühendisleri, diploma kiralıyor. 500 ile 5 bin TL arasında değişen ücretlerle diplomalarını kiralayanlar, durum ortaya çıkarsa meslekten men ediliyor. Diploma kiralama, her ne kadar yasal olmasa da son dönemlerde internet ilanlarına kadar düştü.