Icra programı nedir?

İçindekiler:

  1. Icra programı nedir?
  2. Icra tek kaç para?
  3. Uyaptan icra takibi nasıl yapılır?
  4. Icratek ne demek?
  5. E Takip nedir?
  6. Karartek ücretli mi?
  7. Icra takip dosyası nasıl hazırlanır?
  8. Cezaevi harcını kim öder?
  9. E Takip Sistemi Nedir?
  10. Icra takip dosyası nasıl açılır?
  11. Bürotek ücretli mi?
  12. Icra takip işlemleri nereden yapılır?

Icra programı nedir?

İcra Takip Programı hukuk büroları, kamu ve özel sektör şirketlerinin iş süreçlerine uyarlanabilen 0 uyumlu bir otomasyon sistemidir. Birçok farklı alanda uzmanlaşmış hukuk büroları mevcuttur.

Icra tek kaç para?

EKONOMİK. icratek Türkiye Barolar Birliği tarafından avukatlara ek bir mali külfet oluşturmaması fikri ile yıllık sadece 50.-TL ile hizmete sunulmuştur. Ayrıca üyeliğiniz sona erse de, programa kayıtlı dosyalarınıza TBB güvencesi ile erişmeye devam edebilir. Program üzerinden SMS göndermeye devam edebilirsiniz.

Uyaptan icra takibi nasıl yapılır?

UYAP üzerinden nasıl takip açabilirim? UYAP'a e-imzanızla giriş yaptığınızda sol menüde E-Dava ve E-takip Aç seçeneğini tıklayın. Açılan menüden İcra Takibini seçiniz. Eğer açılan sekmede beklemenize rağmen hiç bir görüntü gelmediyse bilgisayarınızda Java ve Flash programlarının kurulu olduğundan emin olunuz.

Icratek ne demek?

İcraTeK online icra otomasyonudur. İcraTeK icra hukuku alanında uygulama birliği sağlanmasına katkıda bulunmak ve avukatlar arasında icra otomasyonu edinme bakımından fırsat eşitliği sağlamak üzere hazırlanmış bir Türkiye Barolar Birliği projesidir.

E Takip nedir?

eTakip Perde Yazılımı ile stok-cari-fatura-irsaliye-sipariş-çek-senet-banka-taksitlendirme-kur takibi-çoklu döviz-barkod-dosyalama-excel html raporlama-iş takibi-alarm-etiket-kurum içi yazışma modüllerinin bütünüdür.

Karartek ücretli mi?

Türkiye Barolar Birliği tarafından meslektaşlarımızın talepleri doğrultusunda yazdırılan gelişmiş bir arama motoru programı aracılığıyla daha kolay erişilebilir ve faydalanabilir hale getirilmiştir. Tüm avukatlarımız için ücretsiz olarak hizmet vermektedir.

Icra takip dosyası nasıl hazırlanır?

Üstten alta doğru dosyada bulunması gereken evraklar sırasıyla şu şekildedir:
  1. İlamsız icra takibi. Takip talebi. Ödeme emri. Dayanak belge suretleri. Vekaletname.
  2. İlamlı icra takibi. Takip talebi. İcra emri. İlam aslı veya mahkemeden aslı gibidir onaylı sureti. Vekâletname.

Cezaevi harcını kim öder?

İcra müdürlüklerince, tahsil harcının yanında, bir de Cezaevi harcı (Cez Evleri Yapı Harcı) da alınmakta olup, bu harcın yükümlüsü alacaklıdır. Cezaevi harcının ise oranı, takip tutarının %2'sidir.

E Takip Sistemi Nedir?

eTakip Perde Yazılımı ile stok-cari-fatura-irsaliye-sipariş-çek-senet-banka-taksitlendirme-kur takibi-çoklu döviz-barkod-dosyalama-excel html raporlama-iş takibi-alarm-etiket-kurum içi yazışma modüllerinin bütünüdür.

Icra takip dosyası nasıl açılır?

Takip Dosyası Nasıl Açılır? Alacaklı ya da vekili, (varsa) takibe dayanak evraklar vetakip talebiyle birlikte icra müdürlüğüne başvurmalıdır. İcra müdürlüğünde memurlar tarafından gerekli işlemler yapılır, harçlar ödendiğinde dosya esas numarası alır ve takip başlatılmış olur.

Bürotek ücretli mi?

Meslektaşlarımızın büro yönetimi sırasında ihtiyaç duyabilecekleri temel araçların tümünü içeren, kullanımı kolay, her yerden ulaşılabilen, herhangi bir cihazdan kullanılabilen Online Büro Yönetim Sistemi Bürotek, programı edinmenin meslektaşlarımız için mali bir külfet oluşturmaması için sadece yıllık 30 TL üyelik ...

Icra takip işlemleri nereden yapılır?

İcra takibi alacaklının alacağını tahsil edebilmek için devletin cebri icra yetkisini kullanarak başvuracağı bir hukuk yoludur. İcra takibi tüm Türkiye çapında, adliyelerin teşkilatlandığı il ve ilçelerde mevcut bulunan icra müdürlükleri vasıtasıyla gerçekleştirilir.