Duru yüz sabunu ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Duru yüz sabunu ne işe yarar?
  2. Duru Fresh sabun ne işe yarar?
  3. Hangi sabunla yüz yıkanır?
  4. Okyanus sabun ne işe yarar?
  5. Okyanus sabunu Nasıl Kullanılır?

Duru yüz sabunu ne işe yarar?

Banyoların vazgeçilmez ürünü Duru sabunlar, tüm çeşitleriyle banyo ve el hijyeninde kaliteyi ulaşılabilir kılar. Duru sabunlar özel formülü sayesinde cildinizi temizler, yumuşacık, pürüzsüz ve ışıl ışıl yapar. Hoş ve kalıcı kokularıyla teninizde uzun süren parfüm etkisi bırakır.

Duru Fresh sabun ne işe yarar?

Duru Fresh Sensations duş sabunu her duşta cildinizi arındırır. Özel geliştirilmiş güçlü parfümü sizi sarar ve canlandırır.

Hangi sabunla yüz yıkanır?

Yağlı bir cilde sahipseniz yağsız sabunları tercih etmeli, yağsız bir cilde sahipseniz ise yüzünüzü kurutmayacak nemlendirici özelliğe sahip sabunları tercih etmelisiniz. pH değeri burada çok önemlidir çünkü pH değeri düşük sabunlar cildinizi kurutarak çatlamasına yol açar.

Okyanus sabun ne işe yarar?

Cildin nem ihtiyacını karşılamaya yardımcı sabun, cildi yenilemeye ve esnekliğini artırmaya yardımcı olur. Ciltteki toksinlerinatılmasına ve gözeneklerin açılmasına yardımcıdır. Okyanus esintili sabun şeffaf ve dikdörtgen biçimindedir.Sivilceleri gidermeye yardımcı olarak, cilde pürüzsüzlük kazandırmaya yardım eder.

Okyanus sabunu Nasıl Kullanılır?

Nilera Okyanus Sabunu Nasıl Kullanılır? Nilera sabunu günde 2 kez cildinize uygulayabilirsiniz. Sabah ve akşam olmak üzere cildinizde bekletmeden durulayarak kullanabilirsiniz.