Bulaşık makinesi neden pis suyu boşaltmıyor?

İçindekiler:

  1. Bulaşık makinesi neden pis suyu boşaltmıyor?
  2. Bulaşık makinesi neden su bırakır?
  3. Arçelik Bulaşık Makinesi neden suyu tahliye etmez?
  4. Regal bulaşık makinesi neden su boşaltmıyor?

Bulaşık makinesi neden pis suyu boşaltmıyor?

Bulaşık makinenizin pis suyu tahliye etmeme nedeni gider hortumunun bükülmüş veya katlanmış olması da olabilir. Bükülmeler ve ezilmeler, su akışını engelleyeceği için yiyecek ve diğer kalıntılar tahliye edilemez. Makinenin fişini çekin. Su gider hortumunda bükülme ve katlanma olup olmadığını kontrol edin.

Bulaşık makinesi neden su bırakır?

Bulaşık makineniz su akıtıyorsa; arka tarafında yer alan su giriş ve boşaltma hortumları yerinden çıkmış veya hasar görmüş olabilir. Ayrıca makinenizin kapağının tam kapanmaması gibi durumlar da su akışına sebep olabilir. ... Ayak ayarları bozulmuş ve kapak kapanmıyor olabilir.

Arçelik Bulaşık Makinesi neden suyu tahliye etmez?

Öncelikle makine içindeki su boşalmıyorsa süzgeçler kirlenmiş veya tıkanmış olabilir; süzgeçleri temizleyin. ... Temizlik sonrasında mevcut programı iptal edip yeniden çalıştırın. Sorun devam ederse 4 numaralı çağrı merkezi hattını arayarak müşteri hizmetleri ile iletişime geçin.

Regal bulaşık makinesi neden su boşaltmıyor?

Regal Bulaşık Makinesi Su Boşaltmıyor; Regal bulaşık makinesinin arka tarafındaki atık hortumunun ezilmediğini veya bükülmediğini kontrol edin – eğer varsa, bu atık suyun dışarı akmasını engelleyebilir. ... Regal bulaşık makinenizin arızası devam ediyorsa Regal teknik servisini çağırmanızı öneriyoruz (444 48 63).