Zorlu Center da hangi markalar var?

İçindekiler:

  1. Zorlu Center da hangi markalar var?
  2. Zorlu Alışveriş Merkezi ne zaman açılacak?
  3. Zorlu Center kaç metrekare?
  4. Zorlu Center Parkı açık mı?
  5. Metrobusten zorluya nasil gidilir?
  6. Zorlu Center hangi ilçede?
  7. Zorlu Center kaç katlı?
  8. Zorlu Center arazisi kaça alındı?
  9. Mecidiyeköy'den zorluya nasıl gidilir?
  10. Zorlu PSM nasıl gidilir metrobüs?
  11. Zorlu Center Zincirlikuyu nasil gidilir?
  12. Zorlu Center kaç daire var?

Zorlu Center da hangi markalar var?

Abdullah Kığılı, Beymen Club, GAP, Gant, H&M, İpekyol, Lacoste, Mango, Network, Pinko, Tommy Hilfiger,Yargıcı, Zara gibi sürükleyici moda markaları da Zorlu Center'da ziyaretçiler ile buluşmaktadır.

Zorlu Alışveriş Merkezi ne zaman açılacak?

Zorlu Center
Açılış2013
SahipZorlu Holding
Kat sayısı26
Zemin alanı615.885 m²
15 satır daha

Zorlu Center kaç metrekare?

102 metrekare arsa üzerinde gerçekleştirilen Zorlu Center projesi, 6 metrekare inşaat alanına ve 75 bin metrekare yeşil alana sahip. Zorlu Gayrimenkul tarafından inşa edilen proje Zincirlikuyu'da yükseliyor.

Zorlu Center Parkı açık mı?

Zorlu Center AVM, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor.

Metrobusten zorluya nasil gidilir?

Üsküdar'dan Üsküdar-Çekmeköy metrosuna binerek Altunizade'de inip Metrobüse aktarma yapınız. Metrobüsle Zincirlikuyu durağında indiğinizde Zorlu Center Alışveriş Merkezi'ne ulaşabilirsiniz.

Zorlu Center hangi ilçede?

Zorlu Center AVM – Beşiktaş / İstanbul.

Zorlu Center kaç katlı?

İstanbul'un en değerli lokasyonu olarak gösterilen Zincirlikuyu karayolları arazisi üzerine kurulan Zorlu Center, toplamda 18 ila 22 katlı 4 blok ve 584 konuttan meydana geliyor. Projenin bir bloğunda Raffles İstanbul Hotel yer alırken, diğer üç bloğunda ise kule rezidans ve teras evler bulunuyor.

Zorlu Center arazisi kaça alındı?

Ahmet Nazif Zorlu tarafından 2007 yılında 800 milyon dolara arsası satın alınan Zorlu Center projesi gün saymaya başladı. Bu ay sonunda, sessiz sakin bir şekilde ziyaretçilerini ağırlayacak olan Zorlu Center, birçok alanda Türkiye'nin gayrimenkul literatürüne girmeyi başardı.

Mecidiyeköy'den zorluya nasıl gidilir?

Büyükçekmece, Beylikdüzü, Avcılar, Küçükçekmece, Bahçelievler, Mecidiyeköy taraflarından geliyorsanız herhangi bir metrobüs durağından Metrobüse binerek Zincirlikuyu durağında indiğinizde Zorlu Center Alışveriş Merkezi'ne ulaşabilirsiniz.

Zorlu PSM nasıl gidilir metrobüs?

Zorlu Center, Beşiktaş Levent'te, Zincirlikuyu metrobüs durağı ile Gayrettepe Metro İstasyonu'nun bulunduğu yere yürüme mesafesinde bulunuyor. Toplu taşıma kullanıyorsanız, Zincirlikuyu metrobüs durağından ve metro bağlantılarının bulunduğu tünelden, Gayrettepe istasyonundan Zorlu PSM'ye ulaşabilirsiniz.

Zorlu Center Zincirlikuyu nasil gidilir?

Kartal, Pendik, Maltepe, Tuzla taraflarından geliyorsanız Kadıköy-Tavşantepe metrosuyla Ünalan istasyonunda inip Metrobüs aktarma yapmalısınız. Metrobüsle Zincirlikuyu durağında indiğinizde Zorlu Center Alışveriş Merkezi'ne ulaşabilirsiniz.

Zorlu Center kaç daire var?

Zorlu Center projesi 18 ila 22 katlı 4 blokta 584 konuttan meydana geliyor. Projenin bir bloğunda Raffles İstanbul Hotel yer alıyor. Diğer üç bloğunda ise kule rezidans ve teras evler bulunuyor.