Eagles akıllı krem ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Eagles akıllı krem ne işe yarar?
  2. Biochange akıllı krem ne işe yarar?
  3. Mişa akıllı krem nasıl kullanılır?
  4. Akıllı Krem nerelerde kullanılır?
  5. Şifa Botanik krem ne işe yarar?
  6. Akıllı krem nedir ne için kullanılır?
  7. Besttem cilt onarıcı krem ne işe yarar?
  8. Farmasi baş ağrısı kremi nasıl kullanılır?
  9. Onarıcı Krem ne işe yarar?
  10. Plantol krem ne işe yarar?

Eagles akıllı krem ne işe yarar?

Ürün doğal yağlardan yapılmış olup, orjinal bir üründür. Bel, boyun, diz, dirsek, ayak, kas ve eklem ağrılarında, romatizmal ve kireçlemeye bağlı vücut ve eklem ağrılarında , sorunlu bölge sıcak su ve sabunla temizlendikten sonra akıllı masaj kremi ile 15 dakika boyunca ovalayarak sürünüz.

Biochange akıllı krem ne işe yarar?

Cildi besler , ferahlatır, canlılık verir. İçerdiği mentolün sağladığı serinlik hissi ile cildin rahatlamasına yardımcı olur. Sürüldüğü alanda çabuk emilir ve kalıntı bırakmaz.

Mişa akıllı krem nasıl kullanılır?

ZAMANLA VÜCUTTA OLUŞAN YORGUNLUKLARA ,ZORLAMALARA BAĞLI MEYDANA GELEN RAHATSIZ EDİCİ DURUMLARA KARŞI KULLANILABİLMEKTEDİR. SABAH VE AKŞAM OLMAK ÜZERE UYGULANIR. KREMİ 10 DK MASAJ YAPTIKTAN SONRA LÜTFEN ÜSTÜNÜ HAVLU, STREC VB. ÜRÜNLERLE EN AZ 30 DK SARILI ŞEKİLDE BEKLETİNİZ. PİYASADAKİ % 100 ORJİNAL ÜRÜNDÜR.

Akıllı Krem nerelerde kullanılır?

Kireçlenmeye, romatizmaya, boyun tutulması, sinir sıkışması, boyun fıtığı, adale ve kas ağrısına, bel ağrısı, kulunç ağrısı, omuz ağrısı, kramplarda, siyatik, varislere, burkulmaya, incinmeye, ayakta yanma ve uyuşma da masaj kremi olarak kullanılır.

Şifa Botanik krem ne işe yarar?

Şifa Botanik Masaj Kremi 100ml bitki ve yağlarından formüle edilmiştir. Şifa Botanik Masaj Kremi 100ml içeriğindeki bitki özleri sayesinde masaj yapılan bölgenin rahatlamasına yardımcı olur.

Akıllı krem nedir ne için kullanılır?

Akıllı krem tedaviyi destekleyici yardımcı bir üründür. Bitkisel olarak geliştirilen akıllı krem boyun bölgesinde, ayak bölgesinde, bel bölgesinde, omuz bölgesinde oluşan sorunları ve rahatsızlıkları gidermede Çok etkili bir üründür masaj yapılarak uygulandığı zaman rahatlamanıza yardımcı olur.

Besttem cilt onarıcı krem ne işe yarar?

İçeriğindeki bitki özleri sayesinde, cildinizin nem dengesini koruyarak, zamanın olumsuz etkilerine karşı cildinizin savunmasını güçlendirir. İstenilen bölge temizlenerek, Besttem Cilt Onarıcı Krem uygulanır.

Farmasi baş ağrısı kremi nasıl kullanılır?

🐚Farmasi Migren Kremi Nasıl Kullanılır? Farmasi Migren Kremi içeriğinde yer alan ahşap kutuyu çevirerek açtıktan sonra alnınıza 1-2 defa nazikçe sürerek “Mentol Taşı” nın etkin ferahlatıcı ve rahatlatıcı etkisini deneyimleyebilirsiniz. Alın bölgesinin iki kaş arasından yukarı doğru ve şakaklara doğru sürünüz.

Onarıcı Krem ne işe yarar?

yepyeni onarıcı bakım kremi. Cildiniz sizi tüm çevresel etkilere karşı koruyan ilk savunma tabakanızdır. Güçlü bir cilt bariyeri cildi nemli tutmak için oldukça önemlidir. Cildin özellikle vücut, el, diz, topuk ve dirsek gibi belirli bölgeleri kurumaya daha eğilimlidir ve dış etkenlere bağlı olarak yıpranabilir.

Plantol krem ne işe yarar?

Enfekte olmamış yara ve yanıklarında, pişiklerde ve güneş yanığı gibi cildin onarılması ve yenilenmesi istenen durumlarda tedaviye yardımcı olarak kullanılır. Plantol krem özel olarak seçilen beş farklı bitkiden elde edilen aromatik yağların eşsiz bir karışımıdır.