Modem IP adresi nasıl öğrenilir?

İçindekiler:

  1. Modem IP adresi nasıl öğrenilir?
  2. Modem IP adresim ne?
  3. Modem IP nasil değişir?
  4. WAN IP adresi nasıl değiştirilir?
  5. WAN IP adresi nedir?

Modem IP adresi nasıl öğrenilir?

Varsayılan Ağ Geçidi IP adresinizi öğrenmek için Başlat – Çalıştır – CMD adımlarını takip ederek açılan komut penceresine ipconfig komutunu girin. Ekranda karşınıza çıkan bilgilerde Varsayılan Ağ Geçidi'nin IP adresini görebilirsiniz.

Modem IP adresim ne?

İp adresinizi bulmak için komut sistemini kullanabilirsiniz; Windows + R tuşuna basın. Açılan alana CMD yazın ve Enter deyin. CMD ekranına ipconfig yazın ve Enter deyin.

Modem IP nasil değişir?

Adım #1: Ayarlar'ı açarak Kablosuz seçeneğine dokunun. Ardından Wi-Fi ağınıza basılı tutun ve Ağı Değiştir'i seçin. Adım #2: Gelişmiş ayarlar bölümüne gelin ve ardından seçeneği Statik IP olarak değiştirin. Adım #3: IP adresi ilgili alana girin.

WAN IP adresi nasıl değiştirilir?

Gelişmiş > Yönlendirici> DHCP bölümüne gidin. LAN IP adresi alanına yeni IP adresini yazın ve Kaydet düğmesine tıklayın. Web tabanlı yönetim sayfasına erişmek için tarayıcının adres çubuğuna yeni IP adresini yazın.

WAN IP adresi nedir?

WAN IP'niz, yönlendiriciniz tarafından servis sağlayıcınızdan alınır ve sizi internet dünyasında tanımlar. LAN IP'niz ise, yönlendiriciniz ile bilgisayarınız arasındaki veri alışverişinde kullanılır. ... Bilgisayarınızın ise normalde yalnızca bir adet IP'si olur, o da LAN IP'sidir (192.168.1.5 gibi).