Şimşek McQueen hangi model?

İçindekiler:

  1. Şimşek McQueen hangi model?
  2. Şimşek Mekkuin gerçek mi?
  3. Şimşek McQueen rakibi kim?
  4. Arabalar 3 Kim seslendirme?
  5. Şimşek McQueen neden 95 numara?

Şimşek McQueen hangi model?

29. Şimşek Mcqueen Aslında çoğu izleyici Mcqueen'inin gerçekte hangi arabaya ait olduğunu anımsayamamış olabilir. Bu gayet doğal. Çünkü Mcqueen tasarımsal olarak çok farklı bir forma bürünmüş. Gerçekte ise onun bir Dodge Viper olduğunu hemen belirtelim.

Şimşek Mekkuin gerçek mi?

Şimşek McQueen ya da genellikle kullanılan sadece soyadıyla McQueen, Pixar'ın Arabalar, Arabalar 2 ve Arabalar 3 filmlerinde yer alan kurgusal karakter.

Şimşek McQueen rakibi kim?

Arabalar 2'nin Türkçe seslendirmesinde ünlü komedyen Cem Yılmaz yer almış; ve filmin yıldızı Şimşek Mc Queen'in bir numaralı rakibi olan Avrupa'nın en ünlü yarış otomobili İtalyan Francesco Bernoulli'yi seslendirmek üzere stüdyoya girmişti.

Arabalar 3 Kim seslendirme?

Arabalar 3'ün kadroya yeni eklenen hızlı yarış arabalarından Hamilton'u, Formula 1 pilotu Lewis Hamilton seslendirirken, Piston Kupası efsanesi Junior Midnight Moon'u Nascar efsanesi Junior Johnson olarak bilinen Robert Glenn Johnson seslendiriyor.

Şimşek McQueen neden 95 numara?

Şimşek McQueen'in Lightyear marka lastikleri Buzz Lightyear'a bir göndermedir. Şimşek McQueen'in 95 kapı numarası Oyuncak Hikayesi filminin gösterime girdiği 1995 yılına bir göndermedir.