Mandarin Bosphorus kaç oda?

İçindekiler:

  1. Mandarin Bosphorus kaç oda?
  2. Mandarin otelin sahibi kim?
  3. Mandarin Hotel kime ait?
  4. Mandarin Kuruçeşme ne zaman açılacak?
  5. Kuruçeşme Mandarin Otel kimin?
  6. Mandarin Oriental Bodrum kimlerin evi var?

Mandarin Bosphorus kaç oda?

Bürokratik işlemler nedeniyle 2018'de iki yıl gecikmeli olarak hizmete girecek olan Mandarin Oriental Bosphorus'ta 120 lüks oda, suitler ve kral dairesi yer alacak. Dünya jet sosyetesini ağırlamayı hedefleyen otelde geceliği 50 bin Euro'yu bulan odalar bulunacak.

Mandarin otelin sahibi kim?

İşadamı Vedat Aşcı geçen yıl Bodrum'da hizmete açtıkları Mandarin Oriental'in dünyanın en zenginlerinin gözdesi olduğunu söyledi. Aşcı, "Ultra zenginler için önemli bir adres olduk" dedi.

Mandarin Hotel kime ait?

Astaş Holding, dünyanın en lüks otel gruplarından biri olan Mandarin Oriental Hotel Group ile Bodrum Göltürkbükü Cennet Koyu'ndaki dünyanın en iyi resortları arasında yer alacak otel ve rezidans projesi ''Mandarin Oriental, Bodrum'' ve ''The Residences at Mandarin Oriental, Bodrum'' u işletmek üzere anlaşma yaptı.

Mandarin Kuruçeşme ne zaman açılacak?

Mandarin Oriental Hotel Group, Mandarin Oriental, Bodrum'dan sonra Türkiye'de ikinci otelini açmaya hazırlanıyor. İstanbul Kuruçeşme'de yapımı süren 550 milyon dolarlık Mandarin Oriental Bosphorus 2021 yılının ilk çeyreğinde kapılarını açacak.

Kuruçeşme Mandarin Otel kimin?

Bodrum'a Mandarin Otel'i getiren Astaş Holding, şimdi de Kuruçeşme Arena arazisini satın alarak, lüks otel konseptini Boğaz'a taşıyacak. Sultanahmet'e de aynı markayı götürmek isteyen Astaş, toplam 500 milyon dolar yatırım planlıyor.

Mandarin Oriental Bodrum kimlerin evi var?

Astaş Holding, Mandarin Oriental Hotel Group ile Bodrum'da hayata geçirdiği villa, daire ve otel projesini tamamladı. 600 dönüm üzerine konumlanan ve villa fiyatları 6 milyon Euro'ya yükselen projede, Mustafa Koç, Ferih Şahenk, Suzan Sabancı, Ethem Sancak, Acun Ilıcalı ve Cem Yılmaz gibi isimler var.