Bursada en iyi göz doktoru kimdir?

İçindekiler:

  1. Bursada en iyi göz doktoru kimdir?
  2. Adnan Ipçioğlu hangi hastanede?
  3. Tuncay Sezgin hangi hastanede?
  4. Prof Dr Selim Doğanay Kimdir?
  5. Göz Doktoru Hikmet tutarlı hangi hastanede?
  6. Ömer Faruk Tabar hangi hastanede?
  7. Blefaroplasti ne demek?
  8. Özgür Yalçınbayır hangi hastanede?
  9. Yüksel Totan hangi hastanede?
  10. Hikmet Çavuş Kimdir?

Bursada en iyi göz doktoru kimdir?

Özel Anadolu Hastanesi Göz Hastalıkları Bölümü'nden Op. Dr. Tuncay Sezgin, pek çok kategoride yılın en iyilerinin açıklandığı "Altın Zirve ve Kariyer Ödülleri" töreninde, "Yılın En İyi Blefaroplasti Yapan Doktoru" ödülüne layık görüldü.

Adnan Ipçioğlu hangi hastanede?

Adnan İpçioğlu,Medicana Bursa Hastanesi'nde hizmet vermektedir. Adnan İPÇİOĞLU 1969 Kahramanmaraş doğumludur. 1994 yılında İstanbul Çapa Tıp Fakültesinden mezun oldu. 1998'deİstanbul Okmeydanı SSK Hastanesinde Göz Uzmanlığı ihtisasını tamamladı.

Tuncay Sezgin hangi hastanede?

Tuncay Sezgin, 2006-2011 yılları arasında İzmir Torbalı Devlet Hastanesi'nde çalışmıştır. 2011-2017 tarihleri arasında Bursa Devlet Hastanesi'nde çalışan Sezgin, 2017 sonrasından itibaren, Bursa Özel Anadolu Hastanesi'nde görev yapmaktadır.

Prof Dr Selim Doğanay Kimdir?

Selim Doğanay, 1993 yılında İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesinden mezun oldu. Asistanlık eğitimini 1993-1997 yılları arasında Kartal Eğitim Araştırma Hastanesinde yaptı. 1997-2012 yıllar arasında İnönü Üniversitesi Tıp fakültesinde çalıştı.

Göz Doktoru Hikmet tutarlı hangi hastanede?

VM Medical Park Bursa Hastanesi Göz Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Opr. Dr. Hikmet Tutarlı, gözde görülen ağırlık hissi, kızarıklık ve bulanıklığın göz tansiyonu habercisi olduğunu söyledi.

Ömer Faruk Tabar hangi hastanede?

Dr. Ömer Faruk Tabar,Medicana Bursa Hastanesi' nde sağlık hizmeti vermektedir.

Blefaroplasti ne demek?

Göz kapağı estetiği ya da blefaroplasti, alt ve üst göz kapaklarına uygulanan, sarkmış deri ve fazla kas dokusunun çıkarılması ve göz çevresi dokularının gerdirilmesine yönelik plastik cerrahi uzmanı tarafından yapılan cerrahi uygulamalar bütünüdür.

Özgür Yalçınbayır hangi hastanede?

ÖZGÜR YALÇINBAYIR | Bursa Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi.

Yüksel Totan hangi hastanede?

Prof Dr Yüksel Totan Ankara Ticaret Merkezi B Blok 16. Kat No: 74'deki muayenehanesinde başta retina, katarakt, glokom ve bebek göz rahatsızlıkları olmak üzere tüm göz rahatsızlıklarında hastalarına hizmet vermektedir.

Hikmet Çavuş Kimdir?

Hikmet Çavuş, 1993 yılında 19 Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun olduktan sonra 1997 yılına kadar Samsun Devlet Hastanesi Acil Hekimliği ve Sağlık Ocağı Hekimliği görevlerini yürütmüştür. 2003 yılında 19 Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Üroloji ana bilim dalında ihtisasını tamamlayan Hikmet Çavuş, 2003-2008 ...