KBS de Kademe Terfi nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. KBS de Kademe Terfi nasıl yapılır?
  2. Emeklilik terfi tarihi ne demek?
  3. Terfi tarihi ne zaman değişir?
  4. Günlük ek ders nasıl hesaplanır?
  5. KBS yi kimler kullanır?
  6. KBS personel no nedir?
  7. KBS Veri Girişi nedir?

KBS de Kademe Terfi nasıl yapılır?

Maaş Bilgi Giriş Ekranında terfisi yapılacak personelin numarası sorgulanarak o personelin bilgilerine ulaşılır. İşlem Kodu kutucuğundan 7 (Terfi) seçilir. İşlem Kodu 7-Terfi seçildikten sonra formun üst tarafında bulunan “TERFİ” butonuna basılır.

Emeklilik terfi tarihi ne demek?

Memurun kademe/derece ilerlemesine müstahak olduğu tarihtir. 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu çerçevesinde müktesebinin ilerleyebileceği derece ve kademesinin tespit edilmesidir.

Terfi tarihi ne zaman değişir?

Devlet memuriyetine girmeden önce veya memuriyetten ayrı kalınan dönemde özel sektörde veya serbest olarak geçirilen bazı hizmet süreleri memurların kademe ilerlemesinde değerlendirilmekte, bu kapsamda değerlendirilen sürelerin tam yıldan az veya fazla olması ise memurun terfi tarihini değiştirmektedir.

Günlük ek ders nasıl hesaplanır?

Ek ders ücreti şu şekilde hesaplanabilir:
  1. Öğretmenin girmiş olduğu toplam ders sayısından maaş karşılığı olan ders saati çıkarılır. ...
  2. Örneğin haftada 26 derse giren bir öğretmenin ek ders hesaplaması: ...
  3. Ardından toplam ek ders saati ile bir saatlik ödenen ek ders ücreti çarpılır.
BE

KBS yi kimler kullanır?

Kamu Personel Harcamaları Yönetim Sistemi, kamu kaynaklarının etkin, verimli ve ekonomik kullanılabilmesine yönelik olarak Bakanlık, Müsteşarlık, Genel Müdürlük, Başkanlık olarak teşkilatlanan tüm Kamu Kurumlarında; memur, kadro karşılığı sözleşmeli, sözleşmeli, geçici personel ve işçi olarak çalışan yaklaşık 2,5 ...

KBS personel no nedir?

Personel No: Maaş bilgileri girilip “Kaydet” butonuna basıldıktan sonra sistem tarafından otomatik olarak verilen numaradır. Bu alana kullanıcılar müdahale edemez ve değişiklik yapamaz. T.C. Kimlik No: İlgili personelin T.C.

KBS Veri Girişi nedir?

Kamu Harcama ve Muhasebe Bilişim Sistemi (KBS), kamu kurumlarının mâli işlemlerinin elektronik ortamda yapılmasını, sağlamak amacıyla Maliye Bakanlığı Muhasebat Genel Müdürlüğü tarafından geliştirilen otomasyon sistemidir. adresine e-posta gönderilebilecektir.