Fake hesap tespit edilir mi?

İçindekiler:

  1. Fake hesap tespit edilir mi?
  2. Face'de hesaplar neden kapanıyor?
  3. Facebook hesabının kapatıldığını nasıl anlarım?
  4. Facebook hesapları ne zaman silinir?

Fake hesap tespit edilir mi?

Sizi direkt şikayet ederse savcılığın elinde bir hedef mevcut olacağı için sizi tespit edebilir. Sahte hesapsa savcılığın bulamama ihtimali yüksek. Çünkü fake hesap IP adresinizi gizlemez, sadece isim ve soyadınızı gizler. ...

Face'de hesaplar neden kapanıyor?

Hesabım neden kapatıldı? Facebook Koşulları'na uymayabilecek Facebook hesaplarını kapatırız. ... Facebook'ta izin verilmeyen ve Topluluk Standartlarımıza aykırı davranışları devam ettirme. Diğer insanlarla taciz, reklam, tanıtım veya izin verilmeyen başka amaçlarla iletişim kurma.

Facebook hesabının kapatıldığını nasıl anlarım?

Facebook hesabımın kapatılıp kapatılmadığını nasıl anlarım? Facebook hesabınız kapatıldıysa giriş yapmaya çalıştığınızda hesabınızın kapatıldığını belirten bir mesaj görürsünüz. Giriş yapmaya çalıştığınızda hesabınızın kapatıldığına ilişkin bir mesaj görmüyorsanız farklı bir giriş sorunu yaşıyor olabilirsiniz.

Facebook hesapları ne zaman silinir?

Hesabınızı silme işlemini başlatmanızın üzerinden henüz 30 gün geçmediyse işlemi iptal edebilirsiniz. 30 günden sonra hesabınız ve tüm bilgileriniz kalıcı olarak silinir ve bilgilerinizi geri getiremezsiniz. Paylaştığınız her şeyin silinmesi, silme işleminin başlamasından itibaren 90 güne kadar sürebilir.