Türk Telekom'a geçmek için ne yapmalıyım?

İçindekiler:

  1. Türk Telekom'a geçmek için ne yapmalıyım?
  2. Türk Telekom TL gönderme ne kadar?
  3. Vodafone pay nedir nasıl kullanılır?
  4. Türk Telekom lira Yükleme Nasıl Yapılır?

Türk Telekom'a geçmek için ne yapmalıyım?

Numaranızı Türk Telekom'a taşımak ve yeni hat başvurusu için yukarıdaki formu doldurabilir veya MOBIL yazıp 6606'ya SMS gönderebilirsiniz. Siz de hemen numara​nızı Türk Telekom'a taşıyarak ya da yeni hat talebinde bulunarak Türk Telekom'un faturalı ve faturasız tarife, paket ve kampanyalarından yararlanabilirsiniz.

Türk Telekom TL gönderme ne kadar?

Lira Gönderme: Lira gönderimi başarılı olarak gerçekleştiğinde gönderimi yapan faturalı/faturasız müşteriler; 1-9 TL arası gönderimler için gönderim başına 2,03 TL, 10-19 TL arası gönderimler için gönderim başına 2,65 TL, 20-30 TL arası gönderimler için gönderim başına 3,36 TL olarak ücretlendirilirler.

Vodafone pay nedir nasıl kullanılır?

Vodafone Pay ile; online ve mağaza içi alışveriş, banka ve kredi kartı saklama, sosyal ödeme ile Alman usulü harcama bölüştürme, Vodafone faturasız hatlara cep TL ve kolay paket yükleme, Vodafone Mobil Ödeme işlemlerini yönetme gibi işlemleri yapabilirsiniz.

Türk Telekom lira Yükleme Nasıl Yapılır?

Lira kartınızın arkasındaki bantı kazıyarak 16 haneli yükleme numaranızı bulun ve *933*16 haneli lira kart şifreniz# arama tuşuna basın, kartınız hemen hattınıza yüklensin. 9333'e ücretsiz bir mesaj gönderin, hattınıza kolayca yükleme yapın!