Pantpas nedir etken maddesi?

İçindekiler:

  1. Pantpas nedir etken maddesi?
  2. Pantoprazol 40 mg ne işe yarar?
  3. Pantpas günde kaç kez alınır?
  4. Pantpas kaç saatte bir?

Pantpas nedir etken maddesi?

kaplı) tabletler şeklinde kullanıma sunulmuştur. Her bir tabletin içinde etkin madde olarak 40 mg pantoprazol (pantoprazol sodyum seskihidrat olarak) bulunmaktadır. azaltarak gösterir. Midenin ve bağırsakların asitle ilişki rahatsızlıklarının tedavisinde kullanılır.

Pantoprazol 40 mg ne işe yarar?

Pantoprazol fazla asit ile ilgili sorunları iyileştirmek ve gastrointestinal (mide ve bağırsak) sıkıntıyı önlemek için kullanılır. Bazen bir ülser iyileşmesi proton pompası inhibitörü (PPI) sayesinde olabilir.

Pantpas günde kaç kez alınır?

Reflü özofajit (yemeklerin ve asidin mideden yemek borusuna kaçması) ve ilişkili belirtilerin (örneğin, göğüste yanma ve ağrı, mide asidinin yemek borusuna geri kaçması, yutma sırasında ağrı) tedavisinde: Önerilen doz günde bir tane PANTPAS® 40 mg'dır. Doktorunuz günde 2 tablet PANTPAS® 40 mg kullanmanızı önerebilir.

Pantpas kaç saatte bir?

Amoksisilin, klaritromisin ve metronidazol antibiyotiklerinden ikisi ile birlikte kombine olarak günde iki kez bir tablet PANTPAS® kullanılır. lk pantoprazol tablet kahvaltıdan 1 saat önce ve ikinci pantoprazol tablet akşam yemeğinden 1 saat önce alınır.