Not ortalaması kaç olunca takdir alınır?

İçindekiler:

  1. Not ortalaması kaç olunca takdir alınır?
  2. Takdir almak için kaç tane 5 olması gerekir?
  3. Ilkokul 4 sınıfta takdir kaç puanla alınır?
  4. 4 sınıf onur belgesi kimlere verilir?
  5. Onur belgesi hangi sınıfta alınır?
  6. Onur belgesi ne işe yarar?
  7. Aöf onur belgesi nasıl alınır?

Not ortalaması kaç olunca takdir alınır?

Yönetmeliğe göre; Derslerinde üstün başarı gösterip tüm derslerinde başarılı olan ve dönem puanlarının ağırlıklı ortalaması 70,00 puandan aşağıda olmayan öğrenciler ile davranış puanı 100 olan öğrenciler içerisinden, öğrenci ödül ve disiplin kurulunca belge alacaklar belirlenir.

Takdir almak için kaç tane 5 olması gerekir?

(Yani 84,50'nin karşılığı not olarak 5'tir.) Bu öğrencinin dönem sonu ortalaması not olarak 5, puan olarak ise 84,50 olacaktır. Takdir almak için 85 ve üzeri puan ortalamasına sahip olması gerektiğinden takdir alamayacaktır. Teşekkür belgesi alacaktır.

Ilkokul 4 sınıfta takdir kaç puanla alınır?

Bu şartları sağlayan 4. sınıf öğrencilerinden tüm derslerin dönem ağırlıklı puan ortalaması 70,00 - 84,99 arasında olanlara "Teşekkür", 85,00 puan ve üstü olanlara da "Takdirname" belgesi verilir.

4 sınıf onur belgesi kimlere verilir?

Yaşlı, yetim, öksüz, güçsüz, engelli ve benzeri durumda olanlara yardım amacıyla yürütülen toplum hizmetlerinde görev almak gibi davranışlarından en az birini gösterenler onur belgesi ile ödüllendirilirler.

Onur belgesi hangi sınıfta alınır?

Peki onur belgesi nasıl alınır: Sevgili öğrenciler onur belgesi almak derslerdeki başarıyla doğrudan ilgili değildir. Ulusal ya da uluslararası yarışmalara katılıp ilk beşe girenler; sosyal ve kültürel aktivitelere katılıp başarı gösteren öğrencilere onur belgesi verilir.

Onur belgesi ne işe yarar?

Onur belgesi okul yönetimi tarafından mevcut dönemde başarılı lise ve ilköğretim öğrencilerine verilen bir başarı belgesidir. ... Okul içindeki tüm araç ve gereçler ile okul çevresinde düzenli davranarak çevreyi korumak ve bu konuda arkadaşlarına örnek olmak.

Aöf onur belgesi nasıl alınır?

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliğinin Beşinci Bölüm Diplomalar ve Belgeler başlıklı 18-(5) maddesinde "En az 30 AKTS kredilik ders alıp, aldığı tüm derslerini başaranlardan DNO'su 3.