Akbank artı Para ne demek?

İçindekiler:

  1. Akbank artı Para ne demek?
  2. Akbank artı Para nasıl alınır?
  3. Artı Para nasıl kullanılır Akbank?
  4. Akbank nakit avans nasıl çekilir?
  5. Axess kredi kartı nakit avans nasıl açılır?

Akbank artı Para ne demek?

Artı Para bir kredili mevduat hesabıdır. Acil nakit ihtiyaçlarınız için limitiniz hazır bekler. Limitinizi kullanmadıkça hiçbir faiz veya ücret ödemezsiniz.

Akbank artı Para nasıl alınır?

Artı Para ile acil nakit ihtiyacınızı karşılamak için öncelikle Artı Para hesabı başvurusunda bulunmanız gerekir. Hesap başvurunuzu Akbank şubeleri ya da 444 25 25 numaralı Çağrı Merkezinden gerçekleştirebilirsiniz. Dilerseniz işleminizi Akbank.com.tr ya da Akbank Mobil uygulaması üzerinden kendiniz de yapabilirsiniz.

Artı Para nasıl kullanılır Akbank?

Artı Paranızı taksitli olarak kullanabilmek için yapmanız gereken, en yakın ATM'ye gitmek yada taksitli alışverişinizde NEO kartınızı kullanmak. ATM'den Taksitli Artı Para kullanımı 11 ay vadeye kadar yapılabilmektedir. ATM'den Neo Kartlar ve bankacılık işlemlerine açık kredi kartları ile işlem yapılabilecektir.

Akbank nakit avans nasıl çekilir?

Axess kartınızla Akbank ATM ve diğer banka ATM'lerinden 7/24 anında Nakit Avans çekebilirsiniz. Şimdi SMS'le de Nakit Avans alabilirsiniz! SMS'le Nakit Avans başvurusunda bulunmak için “NA” yazıp kartınızın son 6 hanesini ve dilediğiniz tutarı 5990'a gönderebilirsiniz.

Axess kredi kartı nakit avans nasıl açılır?

SMS'le Nakit Avans başvurusunda bulunmak için “NA” yazıp kartınızın son 6 hanesini ve dilediğiniz tutarı 5990'a gönderebilirsiniz. Ayrıca 444 25 25 Müşteri İletişim Merkezi, Axess Mobil, Akbank İnternet, Akbank Mobil veya Akbank Şube'lerini de kullanabilirsiniz.