SuperFresh hangi ülkenin markası?

İçindekiler:

  1. SuperFresh hangi ülkenin markası?
  2. Kerevitaş Gıda helal mi?
  3. SuperFresh TURK MALI MI?
  4. SuperFresh nerede üretiliyor?
  5. SuperFresh Türk malı mı?
  6. SuperFresh pizza nerede üretiliyor?
  7. Dardanel hangi ülkenin?
  8. Lays hangi ülkeye ait?
  9. Kervt hangi pazarda?

SuperFresh hangi ülkenin markası?

Türkiye'de perakende dondurulmuş gıda sektörünün ilk şirketi olan Kerevitaş Gıda Sanayi, 1970 yılında Bursa'nın Akçalar ilçesinde kuruldu. 2008 yılında Yıldız Holding bünyesine geçen şirket, dondurulmuş gıda alanında Superfresh markasıyla pazar lideri konumunda.

Kerevitaş Gıda helal mi?

Kuruluşumuzun BRC (British Retail Consortium) tarafından belgelenmiş Gıda Güvenliği Sistemi bulunmaktadır. ... 2011 yılında başlayan çalışmalarımız doğrultusunda ürünlerimiz TSE tarafından 2012 yılında Helal Gıda olarak belgelenmiştir.

SuperFresh TURK MALI MI?

Superfresh markası, Yıldız Holding bünyesindeki Ülker grubunun çoğunluk hissesine sahip olduğu Kerevitaş Gıda Sanayi bünyesindedir. Türkiye'de tüketiciler dondurulmuş sebzelerden pizzaya, milföyden konserve mısıra kadar birçok ürünü ilk kez SuperFresh markası ile tattı. ...

SuperFresh nerede üretiliyor?

Kerevitaş Gıda bugün, Bursa Akçalar'da 220.000 m²'lik bir sahada 62.000 m² kapalı alanda 5 ana işletmeden ( sebze-meyve, patates, unlu mamüller, ton balığı ve su ürünleri ) oluşan fabrikasında modern teknoloji ile üretim yapmaktadır.

SuperFresh Türk malı mı?

Türkiye'de perakende dondurulmuş gıda sektörünün ilk şirketi olan Kerevitaş Gıda Sanayi, 1970 yılında Bursa'nın Akçalar ilçesinde kuruldu. ... Kerevitaş bugün SuperFresh markasıyla perakende kanalındaki toplam 128 ürünüyle dondurulmuş gıda pazarının en zengin ürün gamına sahip şirketi konumunda.

SuperFresh pizza nerede üretiliyor?

Kerevitaş bugün, Bursa Akçalar'da 220.000 m²'lik bir sahada 62.000 m² kapalı alanda 5 ana işletmeden ( sebze-meyve, patates, unlu mamüller, ton balığı ve su ürünleri ) oluşan fabrikasında modern teknoloji ile üretim yapıyor. -18°C depolarda muhafaza edilen dondurulmuş ürünlerin dağıtımı 200'ün üzerinde araçla yapılıyor ...

Dardanel hangi ülkenin?

Dardanel, 1984 yılında Niyazi Önen tarafından Türkiye'nin ilk konserve ton balığı üreticisi kuruldu. Şirket, adını Çanakkale Boğazı'nın antik dönemdeki ismi olan Dardanelya'dan almaktadır. Şirket, 1994 yılından bu yana Borsa İstanbul'da işlem görmektedir.

Lays hangi ülkeye ait?

Türkiye'de Kocaeli Suadiye ve Mersin Tarsus'taki fabrikalarında üretiliyor.

Kervt hangi pazarda?

Piyasa değeri 100 milyon liranın üzerinde olan Kerevitaş'ı Borsa İstanbul Ana Pazar'dan Yıldız Pazar'a aldı.