Türkiye ile Rusya uçakla kaç saat?

İçindekiler:

  1. Türkiye ile Rusya uçakla kaç saat?
  2. Çin Türkiye arası kaç kilometre?
  3. Iran'la Türkiye arası kaç kilometre?
  4. Türkiye Çin uçakla kaç saat sürüyor?
  5. Iran türkiye arası uçakla kaç saat?

Türkiye ile Rusya uçakla kaç saat?

Turkiye ile Rusya Arası Uçakla 7 saat 30 dakika sürmektedir. Turkiye - Rusya arasındaki uçuş mesafesi 5258 km dir. 5258 kilometrelik yol direkt uçuş ile ortalama olarak 700 km/h hızla giden bir yolcu uçağı ile yaklaşık 7 saat 30 dakika zaman almaktadır.

Çin Türkiye arası kaç kilometre?

Kuş uçuşu mesafe Direkt güzergah üzerinden Türkiye ile Çin arası mesafe 5.958 kilometredir.

Iran'la Türkiye arası kaç kilometre?

İran-Türkiye sınırı 534 km uzunluğundadır. Kuzeyde Azerbaycan'a bağlı Nahçıvan Özerk Cumhuriyeti sınırının kesiştiği noktadan başlar ve Irak-Türkiye sınırının kesişme noktasında sona erer.

Türkiye Çin uçakla kaç saat sürüyor?

çin pekin ile Istanbul Ataturk Airport Arası Uçakla 10 saat 6 dakika sürmektedir. çin pekin - Istanbul Ataturk Airport, Istanbul, Türkiye arasındaki uçuş mesafesi 7078 km dir. 7078 kilometrelik yol direkt uçuş ile ortalama olarak 700 km/h hızla giden bir yolcu uçağı ile yaklaşık 10 saat 6 dakika zaman almaktadır.

Iran türkiye arası uçakla kaç saat?

Istanbul Ataturk Airport, Istanbul, Türkiye - İran arasındaki uçuş mesafesi 2405 km dir. 2405 kilometrelik yol direkt uçuş ile ortalama olarak 700 km/h hızla giden bir yolcu uçağı ile yaklaşık 3 saat 26 dakika zaman almaktadır. Aktarmalı uçuşlarda bu süre biraz daha artabilmektedir.