Beyaz Fırın kahvaltı kaça kadar?

İçindekiler:

  1. Beyaz Fırın kahvaltı kaça kadar?
  2. Beyaz Fırın Kadıköy kimin?
  3. Beyaz Fırın sahibi kimdir?
  4. Beyaz Fırın kaç şubesi var?
  5. Beyaz Fırın kaç yıllık?
  6. Beyaz Fırın franchise veriyor mu?
  7. Beyaz fırının sahipleri nereli?
  8. Dimitri Stoyanof kimdir?
  9. Nathalie suda nereli?
  10. Bülent suda kimdir?

Beyaz Fırın kahvaltı kaça kadar?

Kahvaltı servisimiz hafta içi saat 12:00 - hafta sonu 16:00'da sona ermektedir.

Beyaz Fırın Kadıköy kimin?

Kadıköy Çarşı'daki fırın ve Haydarpaşa'daki büfenin yanı sıra Kadıköy İskelesi'nin büfesini de işletmeye başlamıştı Stoyanof ailesi. İşler yoğunlaşında, kardeşlerden Dimitri Kadıköy'de bugün varolan Beyaz Fırın'ı ve büfeleri, Grigor ise Üsküdar'daki fırını üstlendi.

Beyaz Fırın sahibi kimdir?

Dile kolay tam 180 yıl önce açılan Beyaz Fırın, beş kuşaktır Stoyanof Ailesi tarafından yönetiliyor. 1999 yılında bayrağı kızı Nathalie Stoyanof Suda'ya teslim eden Dimitri Stoyanof, hâlâ şirketin Yönetim Kurulu Başkanı olarak katkılarına devam ediyor.

Beyaz Fırın kaç şubesi var?

1836'da temelleri atılan, bugün 8 şubesi ve 440 çalışanı ile hizmet veren Beyaz Fırın, yeni personel alımlarında o günlerden kalma bir geleneği halen uygulamaya devam ediyor.

Beyaz Fırın kaç yıllık?

180 yıllık geçmişi olan Beyaz Fırın'ı, şu anda beşinci nesil olarak ben yönetiyorum. 2017 yılına kadar sadece Anadolu Yakası'nda bulunmayı tercih ettik; Kadıköy, Çiftehavuzlar (1993), Erenköy (2004), Suadiye (2005), Ataşehir (2008), Akasya AVM (2015). 2017 yılında açtığımız Etiler mağazasıyla Avrupa Yakası'na yani ...

Beyaz Fırın franchise veriyor mu?

Yeni şubelerine 9,5 milyon TL'lik yatırım yaptıklarını söyleyen Beyaz Fırın'ın beşinci kuşak yöneticisi Nathalie Stoyanof Suda, “Şu anda yedi şubeye ulaştık. ... Franchise vermediklerini belirten Nathalie Stoyanof Suda, şunları anlatıyor: “Önümüzdeki iki yıl içinde İstanbul'da başka şube açmayı planlamıyoruz.

Beyaz fırının sahipleri nereli?

1800'lerin ortasında, o dönem Osmanlı toprakları olan Makedonya'nın Kastorya ilinde fırıncılık yapan ailem Stoyanof'ların, İstanbul'a gelerek Balat'a yerleşmesiyle başladı, hikayemiz. Büyük dedem Andon Stoyanof'un, Balat'ta açtığı simitçi dükkanı, Beyaz Fırın'ın beş nesillik hikayesinin doğduğu yer oldu.

Dimitri Stoyanof kimdir?

Dimitri Stoyanof (60) İstanbul Anadolu Yakası'nda bir kült haline gelmiş Beyaz Fırın'ın dördüncü kuşak sahibi. Genç yaşından beri başını alıp seyahate gitmeyi seven, gittiği her yerde yüzlerce kare fotoğraf çeken bir gezgin.

Nathalie suda nereli?

Makedonya'dan İstanbul'a geliyor ailem. Makedonya'da da bu işi yaptıklarını biliyoruz. Balat'ta poğaça, börek, çörek fırını açılıyor. 3 çocuğu var büyük büyük büyük dedemin. Çocuklarına Karaköy, Üsküdar, Sarıyer'de dükkan açıyor.

Bülent suda kimdir?

Bülent Suda, Ankara'da doğmuş olsa da ailesinin deniz tutkusundan dolayı daha yedi yaşındayken deniz sporları ve yelkencilikle ilgilenmeye başlamış. Yelken sporuna Suadiye Yelken Kulübü'nde başlayan Suda, ilk olarak optimist tipi tekne kullanmış.