Perde Pilesi kaç cm olmalı?

İçindekiler:

  1. Perde Pilesi kaç cm olmalı?
  2. Fon perde rengi neye göre seçilir?
  3. Tül perde Pilesi kaç cm olmalı?
  4. Perde hangi renk olmalı?

Perde Pilesi kaç cm olmalı?

Dekoratif amaçlı kullanılan fon perdede Orta mekanlar için ideal ölçü 70-90 cm aralığındadır, daha geniş fon perde mekana girecek olan güneş ışığını engelleyeceğinden gereğinden fazla genişlik uygun düşmeyecektir.

Fon perde rengi neye göre seçilir?

Fon perde seçiminde genellikle tül rengi beyaz olarak belirlenir. Beyaz renk birçok fon perde ile eşleşebilir. Yalnızca salonunuz değil evinizin her bölümünde fon perde kullanabilirsiniz. Seçim yaparken ise mobilyalarınızın rengini ve desenini göz önünde bulundurmanız gerekir.

Tül perde Pilesi kaç cm olmalı?

Görseldeki Ürünümüz Normal Pile Sıklığı İle Dikilmiştir. Tül Perdelerimiz; Normal Pile Sıklığı (1'e 2.5) ile Dikildiğinde Pileler Arası Boşluk 5 cm, Sık Pile Sıklığı (1'e 3) ile Dikildiğinde ise Pileler Arası Boşluk Kalmayacak Şekilde Dip Dibe Olarak Hazırlanmaktadır.

Perde hangi renk olmalı?

Perde rengi seçiminde, evinizin duvar rengine uyumlu olmasına dikkat etmenizde fayda vardır. Bu sayede perdelerinizin rengini ortaya çıkarabilirsiniz. Açık renkli duvarlarda birçok farklı tonda perdeleri kullanmanız mümkün. Koltuklarınız pastel rengi ise çoğu renk ile uyumu yakalayabilirsiniz.