Herby destek çayı ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Herby destek çayı ne işe yarar?
  2. Herby Hangover Tea ne işe yarar?
  3. Herby No Stress Tea nasıl kullanılır?
  4. Herby Sleep Tea ne zaman içilir?
  5. Herby No Stress Tea ne işe yarar?
  6. Herby Tea kimin?
  7. Wildlife çay nasıl kullanılır?
  8. Detox çayı nasil kullanilir?

Herby destek çayı ne işe yarar?

Hayatın her anında yanınızda olan Herby fit çayı çeşitleri ile daima formda ve sağlıklı bir vücuda sahip olabilirsiniz. ... Bilimsel çalışmalarla bitkilerin iyiliği harmanlanarak oluşturulan fit çayı bağışıklığı ve sindirim sistemini destekler. Aynı zamanda vücudu toksinlerden arındıran çay iyi bir uyku için idealdir.

Herby Hangover Tea ne işe yarar?

Ertesi gün bedenin bunun acısını çıkarmasa ne güzel olurdu değil mi? İşte Herby Hangover Tea, tam da bu yüzden hazırlandı. Bitkiler bu kez de hareketli geçen gecenin ardından güne tazelenerek başlamana yardımcı oluyor. Yeşil çay, karanfil, zencefil, rezene, tıbbi nane, limon kabuğu, bamya çiçeği.

Herby No Stress Tea nasıl kullanılır?

No Stress Tea, içerisindeki bitkilerin sakinleştirici etkisi sayesinde stress atmanıza ve kendinizi daha iyi hissetmenize yardımcı olur. Bir poşet Herby Çayı bir fincana koyunuz. Üzerine 90-100 derece arası su ekleyiniz. En az 3-4 dakika demlendikten sonra poşeti çıkarınız ve çayınızı afiyetle içiniz.

Herby Sleep Tea ne zaman içilir?

Cevap: Merhaba, Günde 2-3 fincan içebilirsiniz. Ara öğünlerde tüketmenizi tavsiye edebiliriz.

Herby No Stress Tea ne işe yarar?

6 gün önce No Stress Tea, içerisindeki bitkilerin sakinleştirici etkisi sayesinde stress atmanıza ve kendinizi daha iyi hissetmenize yardımcı olur. Bir poşet Herby Çayı bir fincana koyunuz. Üzerine 90-100 derece arası su ekleyiniz. En az 3-4 dakika demlendikten sonra poşeti çıkarınız ve çayınızı afiyetle içiniz.

Herby Tea kimin?

Festival katılımcılarından Herby Tea Kurucusu Efe Ilısal etkinlik hakkındaki görüşlerini aktardı. 23 yaşındaki genç girişimci Ilısal, Koç Üniversitesi Endüstri Mühendisliği son sınıf öğrencisi.

Wildlife çay nasıl kullanılır?

Günde 2 kere sabah kahvaltısından ve akşam yemeğinden 1 saat önce 1 fincan sıcak suya karıştırılarak içime hazır hale gelir. Dilerseniz bekleterek ılık yada soğuk şekilde tüketilebilir.

Detox çayı nasil kullanilir?

10 dk kadar demlendikten sonra süzülür. İstenirse buzdolabında saklanarak soğuk şekilde 2 güne bölünerek içilir. Gün aşırı taze yapılarak detoks süresince içilmeye devam edilir. Bu çay içerisinde bulunan yeşil çay ve mate çayı metabolizmayı hızlandıracak, ödemin atılmasını sağlayacak ve iştahı düzenleyecektir.