Boyun yastığı ise yarıyor mu?

İçindekiler:

  1. Boyun yastığı ise yarıyor mu?
  2. Boyun Fitigina hangi yastık iyi gelir?
  3. Araç boyun yastığı ne ise yarar?
  4. Boyun yastığı nedir?
  5. Ortopedik boyun yastığı nasıl kullanılır?
  6. Ortopedik yastık nasil Yatilir?

Boyun yastığı ise yarıyor mu?

Yastık; baş, boyun, omuzlar ve bel gibi vücut parçalarının sağlıklı bir dinlenme elde etmesi için önemli bir eşyadır. Bu nedenle günümüzde özel sistemlerle üretilmiş olan ortopedik yastıkların kullanılması özellikle boyun ve bel ağrıları için faydalı bir sonuç oluşturur.

Boyun Fitigina hangi yastık iyi gelir?

Boyun ağrısından kaçınmanın bir diğer yolu ise ortopedik yastıkları tercih etmektir. Ortopedik yastık, uyurken vücut pozisyonunu düzeltmek için tasarlanmış bir yastıktır.

Araç boyun yastığı ne ise yarar?

Araç boyun yastığı, seyahatlerde kullanılan, uyumak ve dinlenmek için boynu kavrayarak destekleyen, boyun ve omuz bölgesinde rahatsızlığı bulunanlara, seyahat sırasında bu ağrıların oluşmasını engelleyen yastıktır.

Boyun yastığı nedir?

Boyun destekli yastık olarak da bilinen ortopedik boyun yastıkları, yalnızca uyku esnasında değil kişinin ihtiyaç duyduğu her an kullanılabilen yastıklardır. Genelde gün içinde masa başı çalışma esnasında boyun ağrısı çeken ya da boyun fıtığı bulunan kişilerde doktor tavsiyesi ile kullanılması önerilmektedir.

Ortopedik boyun yastığı nasıl kullanılır?

Ortopedik yastık nasıl kullanılır derseniz boynu yatağa paralel duruma getirip uyumak gerekiyor. Ancak bunun yerine kafamızı 45 derecelik bir açıyla yatağın arkalığına dayayıp o şekilde uyursak boyun ağrısı çekebiliriz. Dolayısıyla ergonomik açıdan yastığın hiçbir şekilde kişiye faydası olmaz.

Ortopedik yastık nasil Yatilir?

Özellikle yatan kişi, bu tür anatomik yastıklarda yüksek olan kısmı kullanmalı, ve boyun kısmını yüksek yere oturtmalıdır. Yüksek bölüme yattığı zaman ortopedik yastıklar ısıya duyarlı yastıklar olduğu için ısıyla ve ağırlıkla beraber yavaş yavaş inerek boyundaki bütün boşlukları dolduruyor.