LG TV'de ekran yansıtma nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. LG TV'de ekran yansıtma nasıl yapılır?
  2. WiFi Direct nedir TV?
  3. Lg Wi-Fi dongle ne işe yarar?
  4. WiFi Direct nedir internet paylaşımı?
  5. Dongle aparatı ne işe yarar?
  6. Bluetooth dongle ne işe yarar?

LG TV'de ekran yansıtma nasıl yapılır?

LG Smart TV'nizi açın ve seç Ekran paylaşımı ana menüden. Akıllı telefondaöğesine dokunun. Ayarlar (veya ekran yansıtma simgesi), medyanın nerede oynatılacağını seçin (veya benzer bir adım), ardından cihaz listesinden LG akıllı TV'nizi seçin. Telefonun TV'yi algılaması birkaç dakika sürebilir.

WiFi Direct nedir TV?

Wifi Direct ise internet harcamadan dosya aktarma olanağı sunuyor. Kablosuz bir ağ kurarak iki cihaz arasında hızlı ve kolay şekilde aktarım yapmanızı sağlıyor. Wifi direct kullanmak için erişim noktasına ihtiyaç duyulmaz. ... Her iki cihazın da aynı wifi ağına bağlı olduğundan emin olun.

Lg Wi-Fi dongle ne işe yarar?

Televizyonunuzdan çevrimiçi medya ortamlarına erişmenize ve mobil cihazınız ile televizyonunuz arasında senkronizasyon kurmanıza imkan veriyor bu çubuklar.

WiFi Direct nedir internet paylaşımı?

Wi-fi direct ise internet kotanızın azalmadan dosya transferi yapmanıza yarar. Söz konusu sistem, iki cihazın wi-fi direct özelliği ile birbirine bağlanarak veri transferi yapmasına imkân sağlar. Wi-fi direct kullanırken bir erişim noktasına oluşturmanıza gerek yoktur.

Dongle aparatı ne işe yarar?

USB dongle en temel anlamı ile televizyonlara takılan ve cihazı akıllı hale getiren bir çubuk olarak bilinir. ... Masaüstü bilgisayarlarınıza Wireless sağlamak için takılan modem aparatları birer USB dongle olarak adlandırılır.

Bluetooth dongle ne işe yarar?

Bluetooth desteğine sahip olmayan bilgisayar vb. cihazlarınıza bluetooth desteği kazandırmanıza yardımcı olur. Böylelikle harici kablosuz kulaklık, hoparlör, fare, mikrofon ya da sinema sistemi gibi cihazları bağlayabilirsiniz. Ayrıca bluetooth üzerinden mobil cihazlarınızdan veri aktarımı yapabilirsiniz.