Motor Silk nedir ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Motor Silk nedir ne işe yarar?
  2. Motor Silk yağ katkısı ne işe yarar?
  3. Motor Koruyucu ne ise yarar?
  4. Bor Motor yağ katkısı nasıl kullanılır?
  5. Dizel motor bor katkısı ne işe yarar?
  6. Engine Oil Treatment ne demek?
  7. Bor Power dizel araçlarda kullanılır mı?
  8. Gear Oil Treatment ne işe yarar?
  9. ABRO Oil Treatment ne işe yarar?
  10. Würth motor koruyucu ne işe yarar?
  11. Bor katkısı neye yarar?
  12. Dişli yağı nedir?
  13. Treatment Oil nedir?

Motor Silk nedir ne işe yarar?

Motor Silk, kartere 1/10 oranında ( bir adet 250 ml Şişe, maksimum 5 litre yağ için) işlem yapar. Bu bir yağ arıtıcı değildir ve yağların özelliğini bozmaz. % 10 a varan yakıt tasarrufu sağlar. Kompresyon kaçaklarını önlediği için yağ eksiltmeleri azaltır.Egsozdan duman salınımını azaltır.

Motor Silk yağ katkısı ne işe yarar?

MotorSilk yağ Katkısı değil, Metal katkı ürünüdür. YAĞ DEĞİŞTİRMEDEN ETKİLENMEZ. Kompresyon kaçaklarını önlediği için yağ eksiltmeleri azaltır. Aşınan yerlere dolgu yaptığı için motorunuzu onarır.İlk günkü haline yakın duruma getirir.Soğuk havalarda kolay ve aşınmadan çalışmasını sağlar.

Motor Koruyucu ne ise yarar?

Motor Yağ Katkısı Ne İşe Yarar? Motor yağı genellikle araçlarda motorun performansının artırılması amacıyla kullanılan katık maddelerdir. ... Motorun üzerinde bulunan düzeneklerin uzun süre yağlı kalmasına ve pürüzsüz çalışmasına yardımcı olur. Kış aylarında motorun çabuk ısınmasını sağlayarak yıpranmayı geciktirir.

Bor Motor yağ katkısı nasıl kullanılır?

Kullanım Şekli:
  1. Aracınızın yağını ve filtresini değiştiriniz.
  2. Aracınızı 10 dakika çalıştırıp ,yağın ısınmasını sağlayınız. ( ...
  3. Aracınızın motorunu stop ediniz.
  4. En az 5 dakika çalkaladığınız BOR POWER?i ,motor kapağını açıp ya da yağ çubuğundan motora boşaltınız.
Daha fazla öğe...

Dizel motor bor katkısı ne işe yarar?

1- Dizel ve benzinli araçlarda % 7 - % 10 yakıt tasarrufu sağlıyor. 2- Motor yağ kulanım ömrünün 2 kat artırıyor. ... 5- Motor parçalarında sürtünme ve aşınmaların % 70 azalıyor. 6- Motor yağı ısısını sabitleyerek, hareket ve buharlaşmadan kaynaklanan yağ kaybını önlüyor.

Engine Oil Treatment ne demek?

Motor yağının bozulmasını yavaşlatır. Yağın viskozitesini ve ayrıca sürtünme önleme ve korozyon önleyici katkı maddelerini optimize ederek motor ömrünü uzatan özel olarak tasarlanmış formül. ... Yağı çalışma sıcaklıklarında seyreltir. Aşınmış motorların gürültüsünü azaltır.

Bor Power dizel araçlarda kullanılır mı?

Doğada katı halde bulunan bor madeni nano teknoloji ile işlenip sıvılaştırıldıktan sonra araçların motorlarına ve şanzıman yağlarına konuluyor. Merkezi Türkiye'de bulunan NNT Ar-Ge tarafından Türkiye'de ilk kez üretilen BorPower, benzinli, dizel, LPG'li araçlarda motor aşınmalarını sıfıra yakın bir düzeye indirgiyor.

Gear Oil Treatment ne işe yarar?

Vites dişlilerinin aşınmasını önleyerek, rulman ve dişli seslerini azaltır. Şanzımandaki rahatlamayı sağlar. Oksidasyon ve korozyona karşı mükemmel koruma sağlar. Köpük kontrolü, basıncı dengeleme, sürtünmeden kaynaklanan ısı oluşumunu ve sesi azaltan özelliğiyle mükemmel yağlama etkisi sağlar.

ABRO Oil Treatment ne işe yarar?

Daha iyi yağlama için yağ köpürmesini engeller. Motor yağının bozulmasını yavaşlatır. Yağın viskozitesini ve ayrıca sürtünme önleme ve korozyon önleyici katkı maddelerini optimize ederek motor ömrünü uzatan özel olarak tasarlanmış formül.

Würth motor koruyucu ne işe yarar?

Tüm dizel ve benzinli motorlarda koruma sağlar. Supap yanmalarına karşı koruma sağlar. Motorun ömrünü uzatır. ... Aracın yaşına ve yaptığı kilometreye göre değişkenlik gösteren motor perfomansını düzenli bir bakım ile iyileştirmek ve motorun ömrünü uzatmak mümkün.

Bor katkısı neye yarar?

Küresel ısınmanın etkisini azaltmak için çevreye karşıda duyarlı bir katkı olan bor egzoz gazlarını minimum seviyeye indirerek ekolojik dengeye fayda sağlıyor. Yapılan testlerde araçların motor ömrünü %100 arttırıyor. Motor yağ değişim sürelerini 2 katına çıkararak bakım masraflarını minimum düzeye düşürüyor.

Dişli yağı nedir?

Dişli yağı, otomobilinizdeki veya kamyonunuzdaki akslarda, manuel şanzımanlarda, diferansiyellerde, dingillerde ve ara şanzımanlarda kullanılmak üzere tasarlanmış bir yağdır. ... Dişli yağı, dişlilerde kullanılmak üzere özel olarak formüle edilmiştir.

Treatment Oil nedir?

Oil Treatment çok verimli temizleyici motor yağı katkısıdır, yeni motor yağları içindir. Özel ve gelişmiş katkılar aşağıdaki faydaları ve özellikleri sağlar: Supap kolları ve kam mili aşamalandırma birimi ve hidrolik supap itici gibi hassas motor parçalarındaki lak birikimlerini temizler.