Chip para nasıl harcanır?

İçindekiler:

  1. Chip para nasıl harcanır?
  2. Akbank chip para sıfırlanır mı?
  3. Chip para Atm'den çekilir mi?
  4. Chip para sıfırlanır mı?

Chip para nasıl harcanır?

Axess kartınızda biriken Chip-para'yı kullanabilmek için alışveriş sırasında kasiyere Chip-paranızı kullanmak istediğinizi belirtmeniz gerekiyor. Kasada Akbank teknolojisiyle uyumlu pos cihazı varsa dilediğiniz tutarda Chip-parayı anında alışverişinizin ödemesi olarak kullanabiliyorsunuz.

Akbank chip para sıfırlanır mı?

Axess'te artık yepyeni bir dönem başlıyor ve kazanılan chip-paralar kaybolmuyor! Kampanyalarımızı yakından takip ederek dilediğine katılabilir; chip-paraları anında kazanıp, kazandığın chip-paraları biriktirebilir ve zaman kısıtı olmaksızın biriktirdiğin chip-paralarla hayallerini gerçekleştirebilirsin.

Chip para Atm'den çekilir mi?

Hızlı Para'nızı tüm ATM'lerden, 444 25 25 Müşteri İletişim Merkezi'nden veya Akbank İnternet'ten çekebilirsiniz. Hızlı Para en az 500 TL en fazla 20.000 TL olup, kullanılabilir limitiniz kapsamında değerlendirilecektir.

Chip para sıfırlanır mı?

Kart kampanyalarından kazanılan chip-paraların silinmemesi uygulaması; tarihinde kredi kartınızdaki mevcut chip-paralar ile, bu tarihten itibaren kazanılanacak chip-paralar için geçerlidir.