Boya kullanmadan saç rengi nasıl açılır?

İçindekiler:

  1. Boya kullanmadan saç rengi nasıl açılır?
  2. Elma sirkesi ile saç rengi nasıl açılır?
  3. Saç için hangi sirke kullanılır?
  4. Beyaz sirke saçtaki boyayı akıtır mı?

Boya kullanmadan saç rengi nasıl açılır?

5Bal ve Sirke Suyu ocakta ısıtın ve içerisine 2 yemek kaşığı bal ekleyin. Karışım kaynamaya başladığında yarım limon suyu ve 2 yemek kaşığı sirke ekleyin. Güzelce karıştırdıktan sonra buzdolabına koyun ve 2-3 dakika bekletin. Karışım soğuduğunda ıslak saçınıza uygulayın.

Elma sirkesi ile saç rengi nasıl açılır?

Sirke ile saç rengi açma İki bardak suyu küçük bir kapta kaynatın. Kaynadıktan sonra 2 yemek kaşığı sirkeyi de ekleyin. 15 dakika demlenmesini bekleyin. 3. Demlendikten sonra ateşten alın ve soğumasını bekleyin.

Saç için hangi sirke kullanılır?

Elma sirkesini saçlara uygulamak oldukça basittir. Birkaç yemek kaşığı elma sirkesini suya karıştırın. Saçlarınızı şampuan ile yıkayın. Temiz saçlarınıza hazırlamış olduğunuz karışımı dökün ve ellerinizle masaj yaparak saç derinize iyice yedirin.

Beyaz sirke saçtaki boyayı akıtır mı?

Saç boyanızdan kurtulmak için 1 ölçü beyaz sirke ile 1 ölçü ılık sudan oluşan sirkeli su karışımı yapın. Saçlarınızı bu karışımla iyice ovalayıp, doygun hale getirin. Saçlarınızı bone ile kapatıp 15 ila 20 dakika bu şekilde bekletin. Son olarak kepek önleyici şampuanla saçlarınızı yıkayın.