Sahibinden araba nasıl satılır?

İçindekiler:

  1. Sahibinden araba nasıl satılır?
  2. Hızlı araç nasıl satılır?
  3. Trink sat nasıl oluyor?
  4. Sahibinden satış nasıl yapılır?
  5. Sıfır araba ne zaman satılır?

Sahibinden araba nasıl satılır?

sahibinden.com'da İlan vermek için, üye girişi yaptıktan sonra İlan Ver linkine tıklamanız yeterlidir. Açılan sayfada ilanınıza en uygun üst ve alt kategorileri belirledikten sonra 'Devam et' linkini takip ederek diğer bölümlere geçebilirsiniz.

Hızlı araç nasıl satılır?

Hızlı araba satmak için aracın temiz olması şart.
  1. Aracın iyi özelliklerini ön plana çıkartın. Aracın mevcut durumu yani iyi durumda olması fiyat artışı sağlayabilir. ...
  2. Pazarlık payını düşünerek fiyat belirleyin. Aracı satarken müşteriniz muhtemelen pazarlık yapmak isteyecektir. ...
  3. Aracın popülaritesini iyi araştırın.

Trink sat nasıl oluyor?

Trink Sat ile aracını acil satmak isteyen kullanıcılara anında nakit teklifi sunuluyor. Arabam.com'un web sitesi ve mobil uygulaması üzerinden araç bilgilerini girerek teklif alan satıcılar, belirlenmiş otorapor şubelerinde ekspertiz yaptırarak aynı gün içerisinde araç satış işlemlerini tamamlayabiliyorlar.

Sahibinden satış nasıl yapılır?

Satıcı belirlediği kargo süresi içerisinde takip edilebilir bir kargo bilgisini sisteme girmek zorundadır. Ürün elinize ulaştıktan sonra, ürünü inceleyip onay verirseniz, yapmış olduğunuz ödeme Güvenli e-Ticaret (GeT) havuz hesabından satıcının hesabına aktarılır.

Sıfır araba ne zaman satılır?

Ülkemiz şartları açısından sıfır araç almak için en uygun dönemler yılsonudur, yani Kasım, Aralık aylarıdır. Çünkü 1. olarak; sıfır araç satan bayilerin yılsonuna kadar satmayı hedefledikleri rakama ulaşabilmeleri için bu dönemde kampanyalara ağırlık verirler.