Akbank Direkt ne demek?

İçindekiler:

  1. Akbank Direkt ne demek?
  2. Akbank Direkt ne işe yarar?
  3. Akbank hesabımı nasıl öğrenebilirim?
  4. Akbank Mobil nasil kullanilir?
  5. Akbank Mobil nasıl şifre alınır?

Akbank Direkt ne demek?

Akbank Direkt'e giriş yapmak veya finansal işlemlerinizi onaylamak için Akbank Direkt Şifreci uygulamasından yararlanabilirsiniz. Sizin için tek kullanımlık şifreler üreten uygulamayı iPhone ve Android işletim sistemli cep telefonlarından kullanabilirsiniz.

Akbank Direkt ne işe yarar?

Cep telefonunuza veya tabletinize kolaylıkla indirebileceğiniz Akbank Mobil uygulaması ile para transferinden yatırım işlemlerine, döviz işlemlerinden fatura ödemelerine, kredi işlemlerinden kredi kartı borcu ödemeye birçok bankacılık işlemini yapabilirsiniz!

Akbank hesabımı nasıl öğrenebilirim?

*Müşteri numaranızı Neo kartınızda görebilir ya da 444 2​5 25'i arayarak öğrenebilirsiniz.

Akbank Mobil nasil kullanilir?

Akbank Mobil'e ilk kez giriş yaparken kullanmak istediğin bilgiyi seç. Dilersen Müşteri numaranı* dilersen TC kimlik numaranı ardından Akbank şifreni** gir. *Müşteri numaran için Akbank Kart'ının üzerine veya Akbank Hesap cüzdanına bakabilirsin.

Akbank Mobil nasıl şifre alınır?

Akbank Kart şifrenizi oluşturmak için; BKSIFRE yazıp bir boşluk bırakarak şifre almak istediğiniz Akbank Kart'ınızın son 4 hanesini 4425'e gönderin. (Örnek: BKSIFRE 1234) Sonrasında cep telefonunuza gelecek şifre ile 7 gün içinde dilediğiniz Akbank ATM'sinden yeni şifrenizi belirlemeniz gerekmektedir.