Aselsan Sivas ne iş yapar?

İçindekiler:

  1. Aselsan Sivas ne iş yapar?
  2. Sivas Aselsan ne üretiyor?
  3. Aselsan Sivas kimin?
  4. Aselsan Hassas optik ne iş yapar?
  5. Aselsan Hassas Optik kimin?
  6. Aselsan da neler üretiliyor?
  7. Aho Genel müdür?
  8. Aselsan Hassas Optik Genel müdür?
  9. Aselsan ne işe yarar?

Aselsan Sivas ne iş yapar?

ASELSAN, mor ötesi, görünür ve yakın kızılötesi bantlar için hassas optik teknolojisinin Sivas'ta kurulması için gerekli teknoloji transferini yapacak. Sivas'ta mercek üreten firmanın teknoloji, altyapı ve insan kaynakları ile ASELSAN'ın sahip olduğu teknoloji bir araya getirilmiş olacak.

Sivas Aselsan ne üretiyor?

Optik litografi, laser optik ve band pass filtre gibi birçok kritik teknoloji burada geliştirildi. 300'ü aşkın hassas optik ürün burada, ASELSAN Sivas'ta millileştirdi.

Aselsan Sivas kimin?

Murat ŞAHİN: Aselsan Sivas üretim tesisi tarihinde Sivas / Türkiye'de faaliyete geçti. Hisselerin% 50'si Aselsan'a,% 50'si SOM'a (Sivas Optik Malzeme A.Ş.) aittir. Yönetim Kurulumuz 4 üyeden oluşmaktadır.

Aselsan Hassas optik ne iş yapar?

ASELSAN Hassas Optik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, öncelikli olarak savunma sanayinin ihtiyaç duyduğu mor ötesi, görünür ve yakın kızılötesi bantlar için optik elemanların tasarımı ve üretimi alanlarında faaliyet göstermektedir.

Aselsan Hassas Optik kimin?

MURAT ŞAHİN - CEO/Genel Müdür - Aselsan Hassas Optik A.Ş.

Aselsan da neler üretiliyor?

Türkiye'nin en büyük savunma elektroniği kuruluşu olan ASELSAN; başta Türk Silahlı Kuvvetleri olmak üzere yurtiçi ve yurtdışı ihtiyaç makamlarının, haberleşme ve bilgi teknolojileri, radar ve elektronik harp, elektro-optik, aviyonik, insansız sistemler, kara, deniz ve silah sistemleri, hava savunma ve füze sistemleri, ...

Aho Genel müdür?

AHO Genel Müdürü Murat Şahin ve Genel Müdür Yar- dımcısı Kürşad Erbaş ziyaret heyetine AHO'nun Sivas'ta yürütmekte olduğu faaliyetler hakkında bilgi verdi.

Aselsan Hassas Optik Genel müdür?

MURAT ŞAHİN - CEO/Genel Müdür - Aselsan Hassas Optik A.Ş.

Aselsan ne işe yarar?

Askerî Elektronik Sanayi ya da kısaca ASELSAN, Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı tarafından Türk Silahlı Kuvvetleri'nin askerî haber leşme ihtiyaçlarını karşılanması amacıyla 1975 yılında Ankara'da kurulan savunma sanayii şirketidir.