Hayrettin Karaca Toprak Dede Kimdir?

İçindekiler:

  1. Hayrettin Karaca Toprak Dede Kimdir?
  2. Ağaç Dede Kimdir?
  3. TEMA Vakfının kurucusu kimdir?
  4. Hayrettin Karaca kaç doğumlu?
  5. Tema sahibi kimdir?
  6. TEMA Vakfı Toprak Dede Kimdir?
  7. Toprak Dede ne zaman öldü?

Hayrettin Karaca Toprak Dede Kimdir?

Hayrettin Karaca (4 Nisan 1922, Bandırma - 20 Ocak 2020, İstanbul), Türk sanayici ve çevre aktivisti. Babası Hocazade Halil Efendi, annesi Zehra Hanım olup her ikisi de Kırım muhaciri idi. Fakat o günlerde babamıza karşı çıkmak söz konusu değildi." ...

Ağaç Dede Kimdir?

Hayrettin Karaca Kimdir? 4 Nisan 1922 yılında Bandırma'da doğdu. Babası Hocazade Halil Efendi, annesi Zehra Hanım'dır. Her ikisi de Kırım muhaciridir.

TEMA Vakfının kurucusu kimdir?

Hayrettin Karaca

Hayrettin Karaca kaç doğumlu?

4 Nisan 1922

Tema sahibi kimdir?

Meyer, Hayrettin Karaca'dan "Şimdiye kadar hiç böylesine kişisel çıkar gütmeden, kendini insanlığın yararına çalışmaya adamış birine rastlamadım" diye bahsetmektedir. Toprak Dede Hayrettin Karaca ve Yaprak Dede A. Nihat Gökyiğit, 11 Eylül 1992 yılında TEMA Vakfı'nı birlikte kurdular.

TEMA Vakfı Toprak Dede Kimdir?

Hayrettin Karaca (4 Nisan 1922, Bandırma - 20 Ocak 2020, İstanbul), Türk sanayici ve çevre aktivisti. Babası Hocazade Halil Efendi, annesi Zehra Hanım olup her ikisi de Kırım muhaciri idi.

Toprak Dede ne zaman öldü?

HAYRETTİN KARACA NE ZAMAN ÖLDÜ? "Toprak Dede" adıyla bilinen TEMA Vakfı kurucu Onursal başkanı Hayrettin Karaca 20 Ocak 2020 tarihinde İstanbul'da 97 yaşında ölmüştür. Cenazesi 22 Ocak 2020'de Fatih Camii'nden alınarak Edirnekapı Şehitliği'ne defnedilmiştir.