Uşak Üniversitesi yaz okulu var mı?

İçindekiler:

  1. Uşak Üniversitesi yaz okulu var mı?
  2. Trakya Üniversitesi Yaz Okulu kaç kredi?
  3. Trakya Üniversitesi en fazla kaç kredi?
  4. Uşak Üniversitesi Uzaktan eğitim nereden yapılıyor?
  5. Uşak Üniversitesi kayıt dondurma nasıl yapılır?
  6. Trakya Üniversitesi Ne Zaman Açılacak 2021 2022?
  7. Trakya Üniversitesi ne zaman açılır?

Uşak Üniversitesi yaz okulu var mı?

Üniversitemiz Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliğinin 6. ve 18. maddelerine göre Üniversitemizde Bütünleme Sınav sistemi uygulanmakta, Yaz Okulu açılmamaktadır. Ancak öğrencilerimiz taban puanı eşit veya yüksek olan diğer Üniversitelerden 3 derse kadar Yaz okulunda ders alabilmektedir.

Trakya Üniversitesi Yaz Okulu kaç kredi?

Üniversitemiz öğrencileri; toplam 10 krediyi aşmayacak şekilde ders alabilirler. Ancak tek bir ders olması kaydıyla kredi değeri 10'un üzerinde olan dersi de yaz okulunda alabilirler.

Trakya Üniversitesi en fazla kaç kredi?

Bu durumdaki öğrenciler, danışmanlarının ve bölüm başkanının veya programın tek bir bölüm tarafından yürütülmemesi durumunda ilgili fakülte veya yüksekokul kurulu tarafından görevlendirilen eğitim-öğretim koordinatörünün onayını almak kaydıyla, ortak zorunlu dersler dâhil bulundukları yarıyıldaki tekrar dersleri ile ...

Uşak Üniversitesi Uzaktan eğitim nereden yapılıyor?

Tüm sanal dersler online.usak.edu.tr sitesi üzerinden gerçekleştirilecektir. Ders kaydını doğru bir şekilde gerçekleştirmek öğrencilerimizin sorumluluğundadır.

Uşak Üniversitesi kayıt dondurma nasıl yapılır?

Kayıt dondurma talepleri için öğrencilerimizin Üniversitemize gelmelerine gerek yoktur. Başvurular Öğrenci Bilgi Sistemi üzerinden “Başvuru İşlemleri/Kayıt Dondurma Başvuru” alanından tarihi mesai bitimine kadar alınacaktır.

Trakya Üniversitesi Ne Zaman Açılacak 2021 2022?

Trakya Üniversitesi 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Akademik Takvimleri belirlendi. Açıklanan akademik takvime göre 13-17 Eylül 2021 tarihleri arasında kayıt yenileme işlemleri gerçekleştirilecek ve 27 Eylül 2021 tarihinde dersler yüz yüze olarak başlayacak.

Trakya Üniversitesi ne zaman açılır?

Trakya Üniversitesi 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Akademik Takvimleri belirlendi. Açıklanan akademik takvime göre 13- tarihleri arasında kayıt yenileme işlemleri gerçekleştirilecek ve tarihinde dersler yüz yüze olarak başlayacak.