FUCİDİN nedir ve ne için kullanılır?

İçindekiler:

  1. FUCİDİN nedir ve ne için kullanılır?
  2. FUCİDİN krem ne işe yarar?
  3. Terramycin krem ne işe yarar?
  4. Aklovir ne işe yarar?
  5. TERRAMYCIN nedir niçin kullanılır?
  6. Göz Teramisini neye iyi gelir?

FUCİDİN nedir ve ne için kullanılır?

Fucidin krem, sivilce ve ciltte oluşan yaralar için kullanılan kremdir. Tek başına kullanılan krem açık yaralar dışında direkt olarak sorunlu bölgeye uygulanabilir.

FUCİDİN krem ne işe yarar?

FUCİDİN'in etkin maddesi olan Fusidik asit; bir antibiyotik olup bir çok mikroorganizma üzerinde güçlü antibakteriyel (bakterileri tahrip eden veya onların çoğalmasını engelleyen) etkiye sahiptir. FUCİDİN'e duyarlı organizmaların oluşturduğu deri hastalıklarının tedavisinde kullanılır.

Terramycin krem ne işe yarar?

En çok bilinen kullanım alanı deri hastalıklarıdır. Derideki iltihaplı yaralar, yanıklar, açık yaralar ve iltihaplı her türlü deri hastalığında kullanılır. Ağız içinde çıkan beyaz renkli yaraların Aft (Ağıziçi yaralar) tedavisinde de kullanılır.

Aklovir ne işe yarar?

Ciltteki kaşıntıyı, kızarıklığı kesen, ödemi iyileştiren bu mucizevi krem; egzamaya eşlik eden tahrişi önlüyor.

TERRAMYCIN nedir niçin kullanılır?

TERRAMYCIN® duyarlı mikroorganizmaların oluşturduğu iltihaplı deri (piyoderma), iltihaplı deri kabarcıklarından oluşan bir tür deri hastalığı (püstüler dermatit) gibi lokal cilt enfeksiyonlarının (iltihap oluşturan mikrobik hastalık) ve enfekte olmuş küçük yara ve yanıkların koruma ve lokal tedavisinde kullanılır.

Göz Teramisini neye iyi gelir?

TERRAMYCIN® duyarlı mikroorganizmalara bağlı ve gözün ve göz kapağının iç kısmını kaplayan zar tabakasının (konjonktiva) ve/veya gözün saydam tabakasını (korneayı) tutan yüzeysel göz enfeksiyonlarının tedavisinde kullanılır.