Rüyada ayak parmağı görmek nedir?

İçindekiler:

  1. Rüyada ayak parmağı görmek nedir?
  2. Rüyada parmağın kesilmesi ne demek?
  3. Rüyada yüzük parmağını kesmek ne demek?
  4. Rüyada büyük ayak görmek ne demek?
  5. Rüyada baş parmak kopması ne anlama gelir?
  6. Rüyada ayak kırılması görmek ne demek?
  7. Rüyada bacağının kesildiğini görmek ne anlama gelir?

Rüyada ayak parmağı görmek nedir?

Rüyada ayak parmağı görmek, kişinin tüm işlerine karışan ve genellikle kişiye ait sırları başkalarına aktaran birinin varlığına işaret eder. Bu kişinin eve giren çıkan ve aileye çok yakın biri olduğunu fark eden rüya sahibinin yüzleşerek kişinin tüm yanlışlarını ona ileteceğine ve aralarının açılacağına da alamettir.

Rüyada parmağın kesilmesi ne demek?

Rüya sahibi için iyi şeylere işaret etmez. Kişinin maddi imkânlarının azalacağına, geçiminin zorlaşacağına bu nedenle rüya sahibinin lüksünden ve konforundan da fedakârlık yapmak zorunda kalacağına alamet eder. Bu rüya, şanssızlık olarak değerlendirilir.

Rüyada yüzük parmağını kesmek ne demek?

Rüyada yüzük parmağının kesilmesini görmek, mal israfı yahut eldeki malın zayi olaca- | ğına işârettir. Rüyada küçük parmağının kesilmesi de, torununun ölümüne işâret eder.Bir kimsenin rüyada parmaklarını birbirine çattığını(uç uca getirerek birbirine dayadığını) görmesi, sıkıntı ve zarurete düşmeye işâret eder.

Rüyada büyük ayak görmek ne demek?

Rüyada bir ayağının büyük (fazla) olduğunu görmek, rüya sahibi kimsenin geçiminin artacağına işaretle yorumlanır.

Rüyada baş parmak kopması ne anlama gelir?

Rüyada baş parmağın kopması bir çok yoruma göre devlet başkanının ya da sevilen bir aile büyüğünün vefat haberinin alınacağını işaret ederken diğer yorumlara göre ise baş parmağın kopması yolculuğa gitmek şeklinde de tabir edilmiştir.

Rüyada ayak kırılması görmek ne demek?

Rüyada ayak kırılması, istediğiniz bir yolculuğa çıkamayacağınızın veya gittiğiniz yerde kalarak yerleşeceğinizin göstergesidir. Bu rüyayı gören kişi bulunduğu şehri terk ederek birçok yer dolaşır ve yeni insanlar tanır.

Rüyada bacağının kesildiğini görmek ne anlama gelir?

Rüyada bacak kesilmesi farklı şekillerde yorumlanarak hayra ve şerre de delalet eden bir rüyadır. ... Rüyasında bacağının kesildiğini gören kişi sağlıklı bir hayat yaşar. Maddi sıkıntıda ise gelecek günlerde onu refaha taşıyacak rızka erişecek, şöhret sahibi olacaktır.