Valerian tablet ne için kullanılır?

İçindekiler:

  1. Valerian tablet ne için kullanılır?
  2. Solgar Valerian ne için kullanılır?
  3. Valerian Root Extract nasıl kullanılır?
  4. Kediotu uyku yapar mı?
  5. C Esta Passiflora ne işe yarar?
  6. Valency Passiflora ne işe yarar?
  7. Passiflora Valerian kapsül ne ise yarar?
  8. Kedi otu neden uyku yapar?
  9. Mega Farma passiflora ne işe yarar?

Valerian tablet ne için kullanılır?

Kediotunun (Valeriana officinalis) kökü uyku rahatsızlıklarında en çok kullanılan 5-6 şifalı bitkiden en önemlisidir. Kediotu (Valeriana officinalis), sık sık uyanma, hafif uyuma, huzursuzluk ve sinirsel nedenlerle uyuyamamaya karşı kullanılır.

Solgar Valerian ne için kullanılır?

Sinir Gevşetici Uyku düzenin sağlanmasının yanı sıra Valerian bitkisinin merkezi sinir sistemi üzerindeki normalize edici özelliği ajitasyon ve sinirsel gerginlik durumunda sinirler üzerinde yatıştırıcı etki sağlamaktadır.

Valerian Root Extract nasıl kullanılır?

Valerian Root Extract
  1. Kullanım Önerisi. Günde 1-3 kapsül, yatmadan bir süre önce alınmalıdır.
  2. Bilgi. Şeker ve tuz içermez. Maya, buğday, gluten, soya ve süt ürünleri gibi potansiyel alerjenleri içermez. ...
  3. Ambalaj. 60'lık cam şişede.
  4. Ürün Formu. Bitkisel kapsül.
  5. Tavsiye Edilen Satış Fiyatı 60 Bitkisel kapsül : 117.90 TL.

Kediotu uyku yapar mı?

Kedi otu geleneksel tıpta binlerce yıldır kullanılan şifalı bir bitkidir. Çiçekleri parfüm yapımında kullanılırken kökleri rahatlatan ve uyku verici bir etkiye sahiptir.

C Esta Passiflora ne işe yarar?

Rahatlatıcı etkisi ile tanınan passiflora (çarkıfelek) bitkisi uykusuzluk, stres, adet görme ve menapoz dönemindeki ruhsal sıkıntı ve gerginlik gibi şikayetleri olan kişiler tarafından kullanılır.

Valency Passiflora ne işe yarar?

Rahatlatıcı etkisi ile tanınan passiflora (çarkıfelek) bitkisi uykusuzluk, stres, adet görme ve menapoz dönemindeki ruhsal sıkıntı ve gerginlik gibi şikayetleri olan kişiler tarafından kullanılır.

Passiflora Valerian kapsül ne ise yarar?

Sağlık Bakanlığı passiflora preparatlarının prospektüslerinde, 'Huzursuzluk, endişe, adet görme ve menapoz dönemindeki ruhsal sıkıntı ve gerginlikte, uykusuzluk gibi şikayetlerin giderilmesinde destekleyici olarak kullanılır' ifadesi ile satışa sunulmasını kabul etmiştir.

Kedi otu neden uyku yapar?

Kediotu, yatıştırıcı bir etki yaratan pınarın adı verilen bir kimyasal içerir . Kediotu ekstresi beyninizin GABA seviyesini artırarak sedasyona neden olabilir. Gama-amino butirik asit (GABA), merkezi sinir sisteminde engelleyici bir nörotransmiterdir.

Mega Farma passiflora ne işe yarar?

Passiflora preparatlarını huzursuzluk, endişe, adet görme ve menapoz dönemindeki ruhsal sıkıntı ve gerginlikte, uykusuzluk gibi şikâyetlerin giderilmesinde destekleyici olarak kullanmaktan çekinmeyiniz.