Hangi saç ekimi daha iyi?

İçindekiler:

  1. Hangi saç ekimi daha iyi?
  2. DHI saç ekimi nasıl?
  3. Kimlere saç ekimi yapabilir?
  4. DHI yöntemi nedir?

Hangi saç ekimi daha iyi?

Günümüzde DHI tekniği biz cerrahlar tarafından daha çok tercih ediliyor. DHI tekniği hem daha hızlı iyileşme süresi sağlıyor hem de saç ekiminde daha iyi sonuçlar alınmasını sağlıyor. Bu teknikle saçın tıraşlanmasına gerek olmaz. 6.000 ile 7.000 kadar greft ekimi yapılabilir.

DHI saç ekimi nasıl?

DHI Saç Ekimi (Direct Hair Implantation) "Doğrudan Saç Ekimi" anlamına gelir. Bu yöntemde sadece uzman kişiler tarafından kullanılması gereken choi adlı medikal kalem sayesinde greftler toplanır, ardından yine bu kalem sayesinde alınan saçlar cilde kesi, kanal açılmadan direkt olarak yerleştirilir.

Kimlere saç ekimi yapabilir?

Saç ekimi, daha çok günümüzde erkek tipi saç dökülmesi yaşayan kişilere sıklıkla uyguluyoruz. Ya da bayanlarda, altında yatan herhangi bir hastalığı yok ama belirli bir seyreklik varsa ve alıcı alan dediğimiz arka tarafta, iki kulak arasındaki bölgedeki saçların durumu iyiyse, bayanlara da uygulanabiliyor.

DHI yöntemi nedir?

DHi (Direct Hair Implantation) donör bölgeden (saçların alındığı bölge) DHi için yapılmış özel iğneler ile alınması ve aynı iğne ile ekilecek alana 1-2 dakika içinde yerleştirilmesi işlemidir. DHi ile saç ekimi denince akla ilk gelen FUE yöntemidir, ancak 2 yöntem arasında kayda değer birkaç farklılık vardır.