Seroclean ne için kullanılır?

İçindekiler:

  1. Seroclean ne için kullanılır?
  2. Seroclean ne kadar?
  3. Busonex nedir?
  4. Buşaqua damla ne işe yarar?
  5. Kulak kiri ne işe yarar?
  6. Qulaq damla ne işe yarar?

Seroclean ne için kullanılır?

Kulak Kiri (Serumen) Temizliğinde Boriclean Boriclean, çeşitli nedenlerden dolayı kulakta meydana gelen kirin atılmasına yardımcı olan bir üründür. Tıpta serumen olarak bilinen kulak kiri, temizlenmemesi durumunda kulaklarda çeşitli problemlere neden olabilmektedir.

Seroclean ne kadar?

SEROCLEAN Damla 50 ml +20 ml şişe 1 şişe
Perakende Satış Fiyatı :32.50 TL
Barkod :8681554010015
Fiyat geçerlilik tarihi :01.02.2021

Busonex nedir?

Kulak kirinin kolay temizlenmesi amacı ile uygulanan bir karışımdır. Buşon yumuşatıcı olarak tanımlanmaktadır. Kulak içerisinde bulunan buşonun fiziksel olarak yumuşatılmasını sağlamaktadır. Böylelikle yumuşayan buşon rahatlıkla kulaktan temizlenebilmektedir.

Buşaqua damla ne işe yarar?

Buşaqua Damla Dış Kulak Temizleme Solüsyonu 30 ml Busaqua Damla: Dış Kulak temizliğinde kullanılan solüsyondur. Kullanımı: Temizlenecek dış kulağa günde 2 defa 1-3 damla damlatılılarak kullanılır. Pamuk bir bez ile kulak kepçesi ve kulak girişi temizlenir.

Kulak kiri ne işe yarar?

Kulak kiri olarak bilinen buşon oluşumunun temel sebebi kulak zarını, yabancı cisimlere ve bakterilere karşı korumaktır. Kulak salgısının çok sık temizlenmesi, kulak zarını savunmasız bırakarak enfeksiyon oluşumunu kolaylaştırır.

Qulaq damla ne işe yarar?

Kulak enfeksiyonlarında tedaviye yardımcı, Yüzücü kulağı rahatsızlığında tedaviye yardımcı, Kulak tıkanıklığının önlenmesi ve giderilmesi.